001 -Family

Hibra Aalsmeer komt er weer aan


Geplaatst op: 26 augustus 2011

In het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 september 2011 wordt in Aalsmeer op het bedrijventerrein Hornmeer voor de tiende keer het motorsportevenement HiBRA georganiseerd. Uniek voor dit jubileum wordt op zaterdagavond 10 september een klassieke langeafstandsrace verreden van 19.30 tot 22.30 uur.

HiBRA heeft na negen jaar inmiddels internationale bekendheid verworven als een gratis toegankelijk evenement dat jaarlijks ruim 10.000 motorliefhebbers trekt. Op het bedrijventerrein Hornmeer in Aalsmeer genieten zij op zondag 11 september van spectaculaire demonstraties en races met historische motoren, die worden verreden door het Classic Racing Team en special guests.

Als onderdeel van het 10-jarig HiBRA jubileum wordt op zaterdag 10 september in samenwerking met de SAM een langeafstandsrace verreden van 19.30 uur tot 22.30 uur. Spektakel met pitsstops voor brandstof en rijderswissels. Rijden in daglicht, schemer en volledige duisternis waarbij de coureurs zich moeten houden aan de gemiddelde rondetijden. Bekende namen uit de Nederlandse motorsportwereld hebben hun deelname toegezegd, maar ook diverse buitenlandse coureurs zullen acte de présence geven. Maximaal 25 motoren kunnen deelnemen aan de 3H van Aalsmeer, meer informatie over de deelname voorwaarden staat op het inschrijfformulier.

www.hibra-aalsmeer.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hibra Aalsmeer komt er weer aan

In het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 september 2011 wordt in Aalsmeer op het bedrijventerrein Hornmeer voor de tiende keer het motorsportevenement HiBRA georganiseerd. Uniek voor dit jubileum wordt op zaterdagavond 10 september een klassieke langeafstandsrace verreden van 19.30 tot 22.30 uur. HiBRA heeft na negen jaar inmiddels … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: