001 - OrMontre
Een nieuwe editie van het recreatiemagazine Vinkeveen en omgeving is er weer

Een nieuwe editie van het recreatiemagazine Vinkeveen en omgeving is er weer


Geplaatst op: 3 mei 2021

Afgelopen week verscheen het nieuwe (recreatie)magazine Vinkeveen en omgeving 2021. Het blad, een uitgave van Pijl 14 grafisch ontwerp, staat wederom vol met ‘nieuws’ over interessante en toeristische plekjes in De Ronde Venen. Zo vertelt Jolanda van Eck van Boerderijcamping Demmerik dat Vinkeveen veel meer dan het water alleen te bieden heeft. Vanaf de camping in de polder ziet zij, net als haar gasten, elke dag de kerk aan de horizon, het groen en de koeien in de wei. Mooier kan het niet. De laaggelegen polders zijn gewoon prachtig. Neem bijvoorbeeld de wandeling langs de Bijleveld richting uitkijktoren de Grote Sniep, vanwaar je kilometers ver kunt kijken. Tot aan je knieen door het gras, dwars door het weiland en over een trekpontje, dat is toch fantastisch. Of door de Demmerikse polder, langs de oude spoorbaan, onder leiding van een gids bij de Demmerik Safari. Dit staat allemaal beschreven in het magazine.


In het fraai vormgegeven magazine is er ook aandacht voor de geschiedenis van de Parlevinker, al 50 jaar een instituut op de Vinkeveense Plassen, de recreatiemogelijkheden op een van de 12 zandeilanden en de Vinkeveense horeca, die veelal te vinden is langs de diverse wandel-, fiets- en vaarroutes. In getallen worden een aantal cultuurhistorische bezienswaardigheden toegelicht en ook de pareltjes Botshol, Waverhoek en de Wilnisse Bovenlanden worden niet vergeten. Natuurlijk is er ook uitgebreid aandacht voor het varen op de Vinkeveense Plassen (en de aangrenzende riviertjes), wandelen, fietsen, suppen, zwemmen, duiken en vissen. Kortom, de boodschap van het magazine is duidelijk: laat je verrassen door het dorp aan de Plassen. Hopelijk kunnen we van de zomer weer met met z’n allen genieten van al dat moois om ons heen.


Heb je het blad nog niet ontvangen? Dat kan, de komende weken wordt het huis-aan-huis verspreid in De Ronde Venen. Het magazine ligt de komende maanden ook op ruim 150 plaatsen in de omgeving. Bij jachthavens, sluizen, campings, B&B’s, hotels en diverse supermarkten en winkels. Via www.vinkeveen.nl is het magazine ook online te lezen.Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Een nieuwe editie van het recreatiemagazine Vinkeveen en omgeving is er weer

Afgelopen week verscheen het nieuwe (recreatie)magazine Vinkeveen en omgeving 2021. Het blad, een uitgave van Pijl 14 grafisch ontwerp, staat wederom vol met ‘nieuws’ over interessante en toeristische plekjes in De Ronde Venen. Zo vertelt Jolanda van Eck van Boerderijcamping Demmerik dat Vinkeveen veel meer dan het water alleen te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: