001 - Hema
Trainers korfbalvereniging Atlantis selectie verlengen contract

Trainers korfbalvereniging Atlantis selectie verlengen contract


Geplaatst op: 4 mei 2021

Mijdrecht, 24 april. Atlantis is verheugd dat de huidige trainers van de Atlantis selectie het lopende contract verlengd hebben. Het afgelopen jaar is hoofdtrainer Wim Schaap enthousiast van start gegaan met de groep. Samen met Peter van der Wel, die zelf vele jaren in de Atlantis selectie speelde, zijn ze half augustus 2020 van start gegaan.

De eerste helft veldcompetitie is er nog wel gespeeld. Echter vanaf half maart 2020 is er geen competitie gespeeld. Het is door Wim en Peter en de hechte selectie groep van Atlantis dat er nog wel steeds getraind is. Hierbij natuurlijk rekening houdend met alle Corona protocollen waar we ons als korfbalvereniging aan wilden houden. 

Zaterdag 24 april werden de handtekeningen gezet. Afgevaardigd van Atlantis waren Wilma de Vries en Petra Taal. We kijken er als vereniging naar uit om weer wedstrijden te mogen spelen, zodat we in september 2021 weer aan een nieuwe competitie kunnen beginnen. 

 Laatst bewerkt op: 4 mei 2021 20:36

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Trainers korfbalvereniging Atlantis selectie verlengen contract

Mijdrecht, 24 april. Atlantis is verheugd dat de huidige trainers van de Atlantis selectie het lopende contract verlengd hebben. Het afgelopen jaar is hoofdtrainer Wim Schaap enthousiast van start gegaan met de groep. Samen met Peter van der Wel, die zelf vele jaren in de Atlantis selectie speelde, zijn ze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: