001 - OrMontre

Programma sportweek voor 60-Plus bekend Inschrijving geopend


Geplaatst op: 10 mei 2021

Zes sport verenigingen in Uithoorn en De Kwakel organiseren van 18 tot 23 mei aanstaande kennismakingslessen in roeien-wandelen-fietsen-golfen-jeu de boules-yoga- senior-fit voor ouderen die weer of meer willen gaan bewegen. De clinics worden gratis gegeven en zijn speciaal opgesteld voor mensen die laag intensief kunnen of willen bewegen. Vooraf inschrijven voor een of meer sporten is verplicht bij de afzonderlijke verenigingen.

De start van de introductieweek is direct na het Hemelvaartsweekend van dinsdag 18 mei tot en met zaterdag 22 mei met dagelijks een wisselend aanbod van maximaal twee uren sport en spel voor oudere deelnemers die op zoek zijn welke sport bij hen past. Deelname is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Het doel van de clinics is om in de vorm van een soort ketenaanbod mensen te interesseren om meer te gaan bewegen waarna een combilidmaatschap tot de mogelijkheden behoort. De kennismakingslessen zijn overigens geheel gratis.

 Het thema 'Heel Uithoorn Beweegt' is onderdeel van het Sportakkoord van Uithoorn - doelgroep 60+, en wordt uitgevoerd door de sportverenigingen, Uithoornse Roei- en Kanovereniging Michiel de Ruyter, Wielerclub UWTC, Atletiek Klub AKU, Boule Union Thamen, KDO, Volleybalvereniging S.A.S. '70 en Golfcenter Uithoorn. Deelnemers worden verrast met een op maat geschreven  'oudervriendelijk' programma met als doel om ouderen sportplezier te bezorgen en onderling contact mogelijk te maken, weliswaar op gepaste afstand.

Inschrijven voor een of meerdere lessen is verplicht bij de verenigingen. Op dinsdag kun je beginnen met het allereerste beginsel van de roeisport door je aan te melden bij voorzitter@mdr.nu. Gaat je voorkeur uit een partijtje jeu-de-boules meld je dan aan via info@buthamen.nl. Op woensdagochtend geeft KDO Yoga en Senior-Fit (aanmelden via aerobics@kdo.nl) en bij AKU kun je ontspannen met (snel)wandelen en koffie op het sportterrein De Randhoorn (aanmelden vriesdefam@gmail.com). Donderdagmorgen geeft UWTC op hetzelfde parcours les in veilig fietsen in kleine groepjes, stuurvaardigheid en balanceren op de racefiets, gewone fiets of mountainbike. (aanmelden trudieplomp@gmail.com). De week wordt op zaterdag afgesloten met een introductieles golf waar de basis van de grip, houding, de chip en de swing worden behandeld (aanmelden info@golfcenteruithoorn.nl).

Voor een gedetailleerd overzicht van het programma doe je een verzoek per mail naar trudieplomp@gmail.com.

 

Laatst bewerkt op: 10 mei 2021 10:36

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Programma sportweek voor 60-Plus bekend Inschrijving geopend

Zes sport verenigingen in Uithoorn en De Kwakel organiseren van 18 tot 23 mei aanstaande kennismakingslessen in roeien-wandelen-fietsen-golfen-jeu de boules-yoga- senior-fit voor ouderen die weer of meer willen gaan bewegen. De clinics worden gratis gegeven en zijn speciaal opgesteld voor mensen die laag intensief kunnen of willen bewegen. Vooraf inschrijven … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: