001 -Family

Alcoholcontroles in Abcoude


Geplaatst op: 25 augustus 2011

Abcoude - Agenten hielden op woensdagavond 24 en donderdagnacht 25 augustus een alcoholcontrole. Eén bestuurder ging ervandoor en reed bijna een agent aan.

In verband met de Feestweek Abcoude hielden agenten tussen 20.00 uur en 03.00 uur een alcoholcontrole op de Burgemeester des Tombeweg. In totaal werden 677 bestuurders gecontroleerd en moesten op straat een blaastest doen. Hiervan moesten er 11 mee naar het bureau voor het afleggen van een ademanalyse. Tegen de 11 wordt proces-verbaal opgemaakt en kregen een rijverbod.

Omstreeks 02.20 uur werd ter controle aan een bestuurder een stopteken gegeven. Na de blaastest bleek dat de bestuurder, een 27-jarige Amsterdammer, teveel had gedronken en mee moest naar het bureau. Hij gaf echter gas en reed hard weg. Een agent moest aan de kant springen om te voorkomen dat hij aangereden werd. Agenten zetten de achtervolging in en de bestuurder stopte op het Van Doorneplein. Daar stapte hij snel uit en nam de benen. Een zoektocht volgde, maar hij werd niet meer gevonden. Omdat zijn gegevens bekend waren, gingen agenten naar zijn woning, maar daar bleek hij niet te zijn.

Het onderzoek tegen de Amsterdammer wordt voortgezet en hij staat gesignaleerd. Zijn auto werd in beslag genomen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Alcoholcontroles in Abcoude

Abcoude - Agenten hielden op woensdagavond 24 en donderdagnacht 25 augustus een alcoholcontrole. Eén bestuurder ging ervandoor en reed bijna een agent aan.In verband met de Feestweek Abcoude hielden agenten tussen 20.00 uur en 03.00 uur een alcoholcontrole op de Burgemeester des Tombeweg. In totaal werden 677 bestuurders gecontroleerd en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: