‘Door de Mangel’ weer live op Radio Aalsmeer

‘Door de Mangel’ weer live op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 11 mei 2021

Door de coronamaatregelen was de laatste live uitzending van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ op 14 december 2020. In de 307e uitzending was Cynthia Frankvoort te gast, waarna helaas het coronavirus ervoor zorgde dat er maar liefst 21 herhalingen uitgezonden moesten worden. Maandag 17 mei is het dan eindelijk zover dat de programmamakers weer een live gast in de studio kunnen ontvangen. Helaas nog wel met slechts één presentator. Elbert Huijts en technicus Edgar van Hazendonk ontvangen één van de twee Breinmeisjes die op 14 december jl. werden gevraagd door Cynthia Frankvoort. “Jamie Lopez en Joyce Overvliet maken naast hun werk binnen de zorg onder de naam Breinmeisjes mentale problemen bespreekbaar op Instragram en geven begrijpelijke uitleg”, vertelde de zorgmedewerkster. “Tijdens corona werken veel mensen thuis en zijn dan sneller afgeleid en minder geconcentreerd”, legde Cynthia uit. Zij vraagt zich af of zij tips hebben om de afleiding uit te schakelen of de concentratie vast te houden. Dit en meer hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur. Mocht je zelf een vraag hebben voor de Breinmeisjes, stuur deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl.

Weer een nieuwe ‘DownTown Radio’ 

Zaterdag 15 mei om 13.00 uur is het maandelijkse ‘DownTown Radio’ er weer met aandacht voor Stichting Special Needs Taekwondo. Eigenaar David Chung gaat met Dennis en Ilse in gesprek over hoe het nu gaat, zijn toekomstplannen en dat hij dat hij kans maakt om club van het jaar te worden. Ook wordt er contact gelegd met Kim Maarse van de JIJ & IK winkel en komt er hoogstwaarschijnlijk nog een speciale gast naar de radiostudio. 

Wethouder Van Rijn bij ‘RAP’

Op 19 mei ontvangt Sem van Hest wethouder Robert van Rijn in het politieke programma van Radio Aalsmeer ‘RAP’. De afgelopen tijd zijn er voldoende gebeurtenissen voorgevallen die het bespreken waard zijn, zoals de perikelen rond Fort Kudelstaart, infrastructuur, Waterfront, wonen etc  Heb je vragen voor de wethouder? Mail dan naar sem@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending: 0297-325858.


Laatst bewerkt op: 11 mei 2021 13:10

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

‘Door de Mangel’ weer live op Radio Aalsmeer

Door de coronamaatregelen was de laatste live uitzending van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ op 14 december 2020. In de 307e uitzending was Cynthia Frankvoort te gast, waarna helaas het coronavirus ervoor zorgde dat er maar liefst 21 herhalingen uitgezonden moesten worden. Maandag 17 mei is het dan eindelijk … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: