Meldingen openbare ruimte Aalsmeer makkelijk gemaakt met Fixi

Meldingen openbare ruimte Aalsmeer makkelijk gemaakt met Fixi


Geplaatst op: 12 mei 2021


Wilt u een melding maken van iets in de openbare ruimte dat gemaakt of opgeruimd moet worden? Dat kunt u doen met Fixi, het systeem waarmee gemeente Aalsmeer vanaf nu meldingen over de openbare ruimte behandelt en oplost. 

Wethouders Wilma Alink (Groen en Afval) en Robert van Rijn (Openbare Ruimte) zijn blij met de komst van Fixi: “Iedereen komt wel eens zaken zoals een volle afvalcontainer, overhangend groen, een kapotte lantaarnpaal of een losse stoeptegel tegen. We willen het onze inwoners met Fixi makkelijker maken om hier melding van te maken, zodat wij snel aan de slag kunnen met het herstellen van de openbare ruimte.” De wethouders hebben de app mogen testen en vinden hem erg makkelijk in gebruik. 

Eenvoudig een melding maken 

U kunt een melding over de openbare ruimte doen in de Fixi-app of op www.fixi.nl. De Fixi-app kan worden gedownload in de App Store of Play Store. Je kunt op een kaart de locatie aanklikken en met een foto of tekst doorgeven waar het om gaat.

Melden kan anoniem. Daarnaast is het mogelijk om u contactgegevens eenmalig achter te laten of een gratis Fixi-account aan te maken. Als uw gegevens bekend zijn, houdt de gemeente u op de hoogte van de status en afhandeling van de melding. De persoonsgegevens zijn niet openbaar. Wilt u meer informatie over Fixi? Kijk dan op: www.aalsmeer.nl/fixi. 

Samen houden we Aalsmeer en Kudelstaart schoon en veilig

In de app en op de Fixi website staat een kaart van Aalsmeer. Op deze kaart zijn alle meldingen te zien. De kleur van de locatiepin laat de status van de meldingen zien. Rode meldingen moeten nog in behandeling worden genomen, gele meldingen zijn in behandeling en groene meldingen zijn afgehandeld.

Liever telefonisch melden?

Belt u toch liever met de gemeente? Dat kan natuurlijk nog steeds. Neem telefonisch contact op met het Klantcontactcentrum via (0297) 38 75 75. Uw melding wordt dan door een medewerker van het Klantcontactcentrum in Fixi gezet. Als e-mails over de voortgang en afhandeling van uw melding wilt ontvangen, kunt u uw e-mailadres achterlaten.

 


Laatst bewerkt op: 12 mei 2021 14:15

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meldingen openbare ruimte Aalsmeer makkelijk gemaakt met Fixi

Wilt u een melding maken van iets in de openbare ruimte dat gemaakt of opgeruimd moet worden? Dat kunt u doen met Fixi, het systeem waarmee gemeente Aalsmeer vanaf nu meldingen over de openbare ruimte behandelt en oplost.  Wethouders Wilma Alink (Groen en Afval) en Robert van Rijn (Openbare Ruimte) … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: