001 - OrMontre
Pannaveld nieuwe trots HSV'69

Pannaveld nieuwe trots HSV'69


Geplaatst op: 12 mei 2021

Sinds begin mei heeft HSV'69 weer wat fraais aan het eigen sportcomplex toegevoegd. Er is een aantal weken druk gewerkt, maar op 30 april zijn ook de hekken geplaatst en is het pannaveld in gebruik genomen.

Mede door een bijdrage van het Hoefse Dorpscomité kon dit veld worden aangelegd. Het pannaveld is altijd geopend, om de jeugd de gelegenheid te geven om ook zelf buiten de trainingen op een leuke manier met voetbal bezig te zijn.

Tijdens pannavoetbal kunnen voetballers hun technieken en skills steeds meer verbeteren. Ook de behendigheid in kleine ruimtes wordt dankzij hiermee uitstekend geoefend. Ook professionele voetballers maken hier graag gebruik van.

Het pannaveld van HSV'69 bevat ook een kunstgrasmat, het is dus wel noodzakelijk om op dit veld met het juiste schoeisel aan te treden.

HSV'69 is in ieder geval zeer trots op dit hele fraaie veld!


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pannaveld nieuwe trots HSV'69

Sinds begin mei heeft HSV'69 weer wat fraais aan het eigen sportcomplex toegevoegd. Er is een aantal weken druk gewerkt, maar op 30 april zijn ook de hekken geplaatst en is het pannaveld in gebruik genomen. Mede door een bijdrage van het Hoefse Dorpscomité kon dit veld worden aangelegd. Het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: