De Baat (2e)

Wegwerkzaamheden in De Ronde Venen


Geplaatst op: 25 augustus 2011

De Ronde Venen - Van 12 t/m 16 september 2011 wordt er op diverse wegen een slijtlaag aangebracht en een aantal kleine reparaties uitgevoerd.

De wegen welke worden voorzien van een slijtlaag zijn; Loopveltweg (geheel), Demmerik (van no.32 tot Oudhuyzerweg), Piet Heinlaan (van Amstelkade tot N201), Oude Spoorbaan de Hoef (van Oostzijde tot Ringdijk tweede bedijking) en Ringdijk tweede bedijking (van Oude Spoorbaan de Hoef tot N201).

Voor deze werkzaamheden is het noodzakelijk dat een aantal wegen enige tijd worden afgesloten voor al het verkeer. Gezien deze werkzaamheden erg afhankelijk zijn van de weersomstandigheden, is het moeilijk aan te geven waar en wanneer men bezig is op een wegvak.

Het verkeer wordt ter plaatse, indien nodig, omgeleid.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wegwerkzaamheden in De Ronde Venen

De Ronde Venen - Van 12 t/m 16 september 2011 wordt er op diverse wegen een slijtlaag aangebracht en een aantal kleine reparaties uitgevoerd. De wegen welke worden voorzien van een slijtlaag zijn; Loopveltweg (geheel), Demmerik (van no.32 tot Oudhuyzerweg), Piet Heinlaan (van Amstelkade tot N201), Oude Spoorbaan de Hoef … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: