001 - OrMontre
De Loods is met Hemelvaart OPEN met JEANS actie voor heren

De Loods is met Hemelvaart OPEN met JEANS actie voor heren


Geplaatst op: 13 mei 2021

Dat De Loods Fashion 7 dagen in de week geopend is, dat wisten we natuurlijk al lang. Maar ook tijdens de feestdagen! Daarom zijn met hemelvaartsdag de deuren voor jullie open bij deze indoor modestad in Mijdrecht.

Met hemelvaartsdag kun je bij De Loods Fashion shoppen van 12:00 tot 17:00 uur. Tevens is er deze dag een super-vet-coole-echte-mannen actie. Tijdens Hemelvaart profiteren alle mannen van een exclusieve deal! Deze dag betaal je namelijk €100,- voor twee Jack & Jones jeans. Super veel voordeel, aangezien je normaal een broek koopt voor 59,95/ 69,95 of 79,95. Ben je dus in dit nieuwe seizoen toe aan een paar nieuwe spijkerbroeken? Grijp dan nu deze kans.

Ga je niet voor deze Hemelvaart deal? Dan kun je natuurlijk ook altijd bij De Loods terecht voor een jeans van de all-time favourite PME Legend of voor een superstretch denim broek van Petrol. En wat dacht je van een short van No Excess of Cast Iron? Naast het merk Jack & Jones dus nog genoeg keuze!

Ben je toe aan wat ontspanning op je vrije dag? Dan kun je ook terecht bij onze beauty salon ‘De Loods Beauty’. Boek last-minute jouw behandeling om lekker tot rust te komen. Er zijn nog wat plekken beschikbaar voor hemelvaartsdag! Ga naar www.deloodsfashion.nl of bel/Whatsapp naar 06 21 46 48 90 voor het maken van een afspraak.

 Graag tot morgen bij De Loods.


Laatst bewerkt op: 13 mei 2021 08:03

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Loods is met Hemelvaart OPEN met JEANS actie voor heren

Dat De Loods Fashion 7 dagen in de week geopend is, dat wisten we natuurlijk al lang. Maar ook tijdens de feestdagen! Daarom zijn met hemelvaartsdag de deuren voor jullie open bij deze indoor modestad in Mijdrecht. Met hemelvaartsdag kun je bij De Loods Fashion shoppen van 12:00 tot 17:00 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: