Huif
Zakkenroller aangehouden in Vinkeveen

Zakkenroller aangehouden in Vinkeveen


Geplaatst op: 14 mei 2021

Agenten hebben donderdagochtend een zakkenroller aangehouden in Vinkeveen. De dief had eerder die dag een Iphone gestolen.

Politieagenten in Driebergen werden rond 11:00 uur getipt over de zakkenroller. In een supermarkt was een vrouw beroofd van haar Iphone Het slachtoffer is direct naar haar man gegaan om de live locatie van de telefoon te kunnen achterhalen.

Rond 11:30 uur werd de Iphone gepeild op de Zuilense Ring in Maarssen. De politie nam direct poolshoogte en stelde een onderzoek in. Dat leidde naar een kleiner zoekveld in Vinkeveen. Uiteindelijk kwamen agenten uit bij een voertuig waar de mogelijke verdachte in zou zitten. Die trachtte zich nog te verschuilen op een oprit maar tevergeefs.

Bij de staande houding werd een pieptoon afgespeeld door de IPhone die te horen was in het voertuig. De verdachte is hierop aangehouden voor heling en mogelijk ook nog zakkenrollerij. Dit moet later uit het onderzoek duidelijk worden.

 


Laatst bewerkt op: 14 mei 2021 08:02

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zakkenroller aangehouden in Vinkeveen

Agenten hebben donderdagochtend een zakkenroller aangehouden in Vinkeveen. De dief had eerder die dag een Iphone gestolen. Politieagenten in Driebergen werden rond 11:00 uur getipt over de zakkenroller. In een supermarkt was een vrouw beroofd van haar Iphone Het slachtoffer is direct naar haar man gegaan om de live locatie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: