Expositie KunstRondeVenen

Expositie KunstRondeVenen


Geplaatst op: 17 mei 2021

Kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen heeft, in de verband met de situatie die nu nog door corona wordt veroorzaakt, moeten besluiten de Atelier Route van het laatste weekend van mei te verplaatsen naar het weekeinde van 28 en 29 augustus.

De afgelopen week is een succesvolle expositie in de pop-up galerie in winkelcentrum De Lindeboom 7, in Mijdrecht, afgesloten. Hieraan werd deelgenomen door kunstenaars die ook aan de Atelier Route zullen deelnemen.
Vanaf deze week is er een nieuwe expositie te bewonderen, waarvoor zeventien kunstenaars werk hebben aangeleverd. Dat varieert van tekeningen, schilderijen, beelden, keramische voorwerpen, glaskunstwerken en sieraden tot foto’s.
De expositie is op vrijdagen en zaterdagen geopend en ook op tweede Pinksterdag bent u welkom. Daarnaast is de tentoonstelling op afspraak te bezoeken.

De openingstijden van de galerie zijn van 11 uur tot 16 uur op 21, 22, 24, 28 en 29 mei. Die tijden gelden ook op 4, 5, 11 en 12 juni. Op die laatste datum wordt deze expositie afgesloten. Dan kunnen eventueel gekochte kunstwerken worden afgehaald.

Voor meer informatie over de expositie en over de kunstenaarsvereniging kunt u terecht op www.kunstrondevenen.nl en op de Facebook-pagina.
Laatst bewerkt op: 17 mei 2021 14:09

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Expositie KunstRondeVenen

Kunstenaarsvereniging KunstRondeVenen heeft, in de verband met de situatie die nu nog door corona wordt veroorzaakt, moeten besluiten de Atelier Route van het laatste weekend van mei te verplaatsen naar het weekeinde van 28 en 29 augustus. De afgelopen week is een succesvolle expositie in de pop-up galerie in winkelcentrum … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: