Werkzaamheden afronding A2 bij Abcoude


Geplaatst op: 25 augustus 2011

Ter afronding van de werkzaamheden langs de A2, wordt in Abcoude een rotonde aangelegd bij de kruising Burgemeester Des Tombeweg, D. van Troostwijkstraat en P. van Wijngaerdtlaan. Daarbij worden tevens de ondergrondse duikers (voor de afvoer van het regenwater) vervangen.

Vanwege deze werkzaamheden is:

  • van maandag 22 augustus tot en met vrijdag 26 augustus de Doude van Troostwijkstraat, ter hoogte van de aansluiting met de Burgemeester des Tombesweg, afgesloten voor al het verkeer.
  • van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 2 september de Piet van Wijngaerdtlaan, ter hoogte van de aansluiting met de Burgemeester des Tombesweg, afgesloten voor al het verkeer.

Het verkeer wordt omgeleid. De omleidingsroute wordt met gele borden aangegeven.

Voor eventuele vragen of opmerkingen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer F. Timmer van de Combinatie A2 HoMa via telefoonnummer 0346 25 90 10 of e-mail naar ftimmer@a2homa.nl. Gedurende de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de uitvoerder, de heer R. Rozenboom via telefoonnummer 06 16 63 20 83.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Werkzaamheden afronding A2 bij Abcoude

Ter afronding van de werkzaamheden langs de A2, wordt in Abcoude een rotonde aangelegd bij de kruising Burgemeester Des Tombeweg, D. van Troostwijkstraat en P. van Wijngaerdtlaan. Daarbij worden tevens de ondergrondse duikers (voor de afvoer van het regenwater) vervangen. Vanwege deze werkzaamheden is: van maandag 22 augustus tot en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: