Heleen van Haaften in de hoofdrol bij ‘That’s Life’

Heleen van Haaften in de hoofdrol bij ‘That’s Life’


Geplaatst op: 18 mei 2021

Deze keer staat Heleen van Haaften in de hoofdrol bij het maandelijkse kunst- en cultuurprogramma ‘That’s Life. Zij is een vaste gast geweest de afgelopen 4 jaar in het culturele radioprogramma wat betreft de exposities in het Oude Raadhuis. De voorzitter van de groep beeldende kunst van KCA slaat een andere weg in en vertrekt uit Aalsmeer. Voor ‘That’s Life’ een reden om haar in het zonnetje te zetten.

Heleen heeft de uitzending van donderdag 20 mei tussen 20.00 en 22.00 uur grotendeels zelf ingevuld met heel veel kunst, het Franse chanson en de leuke uitdaging waar zij zich nu verder mee gaat bezig houden. Dat ze nu even alle aandacht krijgt, is volgens haar niet nodig, maar voor programmamakers Jenny Piet en Dennis Wijnhout echter een must.

Daarnaast een interview via Skype met kunstenares Ada Gons Goosen die dit jaar haar 35-jarig bestaan in Bilderdam viert. Wat een prachtige locatie om eens bij haar binnen te stappen en haar kunst te bewonderen. Wat een mooi mens en heerlijke kunst waar je erg vrolijk van wordt. Ook Ada wordt donderdagavond in het zonnetje gezet. 

Alles over stoelmassages bij ‘Echt Esther’ 

Winanda Delzenne en Remco Binkhorst verzorgen massages thuis, op kantoor of tijdens evenementen met een massagestoel. Zij komen hierover vertellen bij het programma ‘Echt Esther’ op donderdagavond 20 mei om 19.00 uur. Deze massages bieden voordelen voor zowel werknemers als werkgevers. Werknemers worden met een stoelmassage even uit hun drukke werkzaamheden gehaald en lekker ontspannen om daarna met plezier door te gaan met waar ze mee bezig waren. En werknemers die plezier hebben in hun werk, leveren een hogere productie. Met een stoelmassage worden mensen bewuster van hun werkhouding en krijgen daardoor minder last van (werk)blessures. Het ondernemende stel Remco en Winanda blikken samen met Esther Sparnaaij terug op het afgelopen jaar en kijken vooruit naar de nieuwe plannen. Heb jij een persoonlijke vraag? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl.

‘Sem op Zaterdag’ verder met bedankjes

Afgelopen zaterdag had Sem van Hest onvoldoende tijd om alle aanvragen van zorgverleners te laten horen. Het vervolg daarom komende zaterdag bij ‘Sem op Zaterdag’ tussen 10.00 en 12.00 uur. En in de eventuele overgebleven tijd aandacht voor succesnummers van vorige Eurovisie Songfestivals. Sowieso weer lekker het weekend in!

‘Door de Mangel' nog één keer op herhaling met Job Tas

Afgelopen maandag was ‘Door de Mangel’ na vijf maanden eindelijk weer eens live. Jamie Baars was live in de studio en Joyce Overvliet schoof digitaal aan. Zij staan ook wel bekend als de ‘Breinmeisjes’: via Instagram maken zij mentale problemen bespreekbaar. Maar ook hun werk als Praktijkondersteuner Huisarts en kwaliteitsmedewerker met Korsakov-patiënten kwamen aan bod. Natuurlijk hebben Jamie en Joyce ook weer een nieuwe gast uitgenodigd. Alleen niet voor volgende week, maar voor 31 mei. Dan komt Joany Voorn naar de studio om te vertellen over haar carrière switch van restauranteigenaresse naar masseuse. Op Pinkstermaandag wordt er nog één keer een herhaling uitgezonden om 19.00 uur. Job Tas is een echte muziekliefhebber en speelt o.a. in de band ‘Ten Beers After’. Hoe is het zo gekomen dat muziek zo’n belangrijke rol speelt in zijn leven? 

Italiaanse componisten bij ‘Intermezzo’

‘Intermezzo’, het klassieke radioprogramma van Radio Aalsmeer, besteedt op 24 mei aandacht aan twee bepalende componisten van de klassieke muziek, zijnde Bach en Beethoven. Van barok naar romantiek. Twee uur voor de echte liefhebber.


Laatst bewerkt op: 18 mei 2021 11:23

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Heleen van Haaften in de hoofdrol bij ‘That’s Life’

Deze keer staat Heleen van Haaften in de hoofdrol bij het maandelijkse kunst- en cultuurprogramma ‘That’s Life. Zij is een vaste gast geweest de afgelopen 4 jaar in het culturele radioprogramma wat betreft de exposities in het Oude Raadhuis. De voorzitter van de groep beeldende kunst van KCA slaat een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: