Zondagochtend 23 mei de 33e Uit de Kunst op Rick FM

Zondagochtend 23 mei de 33e Uit de Kunst op Rick FM


Geplaatst op: 19 mei 2021

Zondagochtend 23 mei van 10.00 tot 11.00 uur “Uit de Kunst”, met een gevarieerd programma vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio.

We gaan wekelijks dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur in Uithoorn, De Kwakel en de regio.

Wekelijks maakt de presentator Naomi Heidinga een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio.

In deze 33e uitzending van “Uit de Kunst” o.a. Daan Bartels i.v.m. zijn nieuwe album “Naar het Scheen” en Willem Körnmann van Kinderboerderij De Olievaar.

Daan Bartels.
Liedjes van Daan is de projectnaam waaronder Daan Bartels, uit De Kwakel, liedjes schrijft, zingt en uitbrengt. Hij vertelt over de totstandkoming van zijn nieuwe album “Naar het Scheen”. Het is de opvolger van zijn debuutalbum “Woorden” (2019), met 10 liedjes die het midden houden tussen kleinkunst en nederpop. Beide albums zijn ontstaan in samenwerking met muzikant/producer Ton Snijders en opgenomen in zijn Teclats Studio in Velp-Zuid. We laten natuurlijk muziek van zijn nieuwe CD horen.
www.hetlied.nl

Willem Körnmann van Kinderboerderij De Olievaar, Uithoorn.
Hij is drijvende kracht achter Kinderboerderij De Olievaar in het Libellebos in Uithoorn. Na maanden van sluiting door de Corona maatregelen is de kinderboerderij sinds woensdag weer open. Hebben de dieren, waaronder varkentjes Victor en Rolf, het publiek gemist? Tijdens de gedwongen sluiting heeft men niet stilgezeten bij de kinderboerderij: er is een nieuw gebouw gerealiseerd, waar men ook in de winter activiteiten kan organiseren.
www.olievaar.nl

Uit de Kunst is niet compleet zonder fijne muziek en de culturele agenda. Heeft u tips voor de redactie? Stuur dan een mail naar; naomi.heidinga@rickfm.nl

De zondag begint goed met "Uit de Kunst" op Rick FM, iedere zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

“Uit de Kunst” gaat in de zomermaanden door als light-programma met minder interviews en meer muziek. Na de zomer gaan we weer op volle kracht door.

Luisteren naar Rick FM:
Caiway: Uithoorn en De Kwakel, frequentie 99.0 FM en Aalsmeer 93.1 FM. Etherfrequentie 106.3 FM
DAB+: kanaal 35 / 5a frequentie 174.928 MHz
Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/

Ook in Amstelveen te ontvangen via RTV Amstelveen:
https://rtva.nl/radio/ontvangst/
https://rtva.nl/live/radio/

#uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zondagochtend 23 mei de 33e Uit de Kunst op Rick FM

Zondagochtend 23 mei van 10.00 tot 11.00 uur “Uit de Kunst”, met een gevarieerd programma vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio. We gaan wekelijks dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: