001 - OrMontre
Kent u iemand die een lintje verdient?

Kent u iemand die een lintje verdient?


Geplaatst op: 20 mei 2021

Kent u iemand die een lintje verdient? Vast wel! Want overal in Nederland en zeker in Aalsmeer zetten veel mensen zich belangeloos in voor de samenleving. Deze mensen verdienen waardering en erkenning vanuit de samenleving. 

Koninklijke Onderscheiding
Zij kunnen in aanmerking komen voor een Koninklijke onderscheiding.
Hiervoor gelden richtlijnen. Belangrijk is dat de inspanningen gedurende langere tijd worden uitgevoerd en ten gunste komen van de samenleving of dat zij een voorbeeldfunctie vervullen. Daarnaast is het noodzakelijk dat u de onderscheiding aanvraagt in de gemeente waar degene voor wie u een lintje aanvraagt woont. Bij de gemeente Aalsmeer kunt u dus alleen een lintje aanvragen voor inwoners van Aalsmeer.

Draag die bijzondere persoon voor!
Wilt u iemand voordragen voor de algemene gelegenheid (Lintjesregen) in april 2022? Neem hiervoor contact op met Marja Wiersma van het Kabinet van de burgemeester van de gemeente Aalsmeer via telefoonnummer(0297) 38 75 12 of via het e-mailadres marja.wiersma@aalsmeer.nl. Uw aanvraag moet vóór 1 juli 2021 bij de gemeente ingeleverd zijn.


Laatst bewerkt op: 20 mei 2021 09:27

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kent u iemand die een lintje verdient?

Kent u iemand die een lintje verdient? Vast wel! Want overal in Nederland en zeker in Aalsmeer zetten veel mensen zich belangeloos in voor de samenleving. Deze mensen verdienen waardering en erkenning vanuit de samenleving.  Koninklijke OnderscheidingZij kunnen in aanmerking komen voor een Koninklijke onderscheiding.Hiervoor gelden richtlijnen. Belangrijk is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: