Voorronde ‘Cruyff Court Kampioenen 2012 6vs6’ in Mijdrecht


Geplaatst op: 25 augustus 2011

De gemeente en de Johan Cruyff Foundation organiseren de voorronde van het ‘Cruyff Court Kampioenen 6vs6' op het Cruyff Court bij het Argonterrein in Mijdrecht.

Op woensdag 14 september is het toernooi voor de meisjes en woensdag 21 september is het toernooi voor de jongens. Inschrijven kan via de basisscholen.

‘Cruyff Court Kampioenen 6vs6' is hét schoolstraatvoetbaltoernooi voor jongens en meisjes uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs. Op initiatief van de Johan Cruyff Foundation wordt dit toernooi voor de vijfde keer op de Cruyff Courts door heel Nederland georganiseerd.

De winnaars bij de jongens en meisjes zien we terug in het voorjaar van 2012 bij de Regiofinales. De winnaars van deze toernooien plaatsen zich uiteindelijk voor de landelijke finale in waar wordt gestreden om de titel ‘Cruyff Court Kampioen 6vs6 van Nederland 2012'.

Fair Play Award
Sportiviteit en samenspelen zijn belangrijker dan winnen. Daarom wordt bij iedere voorronde de Fair Play Award uitgereikt. Het team dat zich het sportiefst gedraagt op en rondom het veld wint deze prijs. Sportiviteit bestaat onder andere uit het respect tonen voor de tegenstander en beslissingen van de scheidsrechter accepteren maar ook de supporters aan de kant moeten zich netjes gedragen.

Johan Cruyff Foundation brengt jeugd in beweging
Het Cruyff Court is de moderne variant van het aloude trapveldje dat aangelegd wordt om een veilige plek in de buurt te creëren waar jeugd kan sporten en spelen. Naast het feit dat sport en spel leuk en leerzaam is, draagt het Cruyff ook zo bij aan het in beweging brengen van kinderen en jongeren.

Het Cruijff Court is toegankelijk voor iedereen. Daarnaast vraagt de Foundation speciale aandacht voor kinderen met een beperking. Neem voor meer informatie contact op met Bas Bokkes via telefoonnummer 0297 29 16 51 of e-mail naar b.bokkes@derondevenen.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voorronde ‘Cruyff Court Kampioenen 2012 6vs6’ in Mijdrecht

De gemeente en de Johan Cruyff Foundation organiseren de voorronde van het ‘Cruyff Court Kampioenen 6vs6' op het Cruyff Court bij het Argonterrein in Mijdrecht.Op woensdag 14 september is het toernooi voor de meisjes en woensdag 21 september is het toernooi voor de jongens. Inschrijven kan via de basisscholen. ‘Cruyff … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: