001 - OrMontre
Dansschool Nicole plaatst zich wéér voor het NK

Dansschool Nicole plaatst zich wéér voor het NK


Geplaatst op: 23 mei 2021

Afgelopen jaar hebben de Dancestars van Dansschool Nicole gelukkig toch een aantal keer mee kunnen doen aan een wedstrijd. Wel op een aangepaste manier door middel van het insturen van een filmpje van hun nieuwste wedstrijddans. Zo werd er dit seizoen vooral online gestreden tegen de rest van Nederland.

Vorig jaar hadden de Dancestars (toen nog onder de naam Ministars) zich óók al geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap, maar helaas werd die finale helemaal afgelast. Maar wat een geweldige prestatie dat ze zich nu wéér bij de beste 6 van Nederland hebben gedanst en dus in de finale staan!

Voor de finale moesten ze wel een nieuw filmpje maken van hun finaledans en dit hebben ze met dank aan de Vrijwillige Brandweer van Wilnis op de stoere locatie bij hen voor de deur kunnen doen. Nogmaals bedankt hiervoor!

Zondag a.s. is de finale online te volgen en gaan de Dancestars zeker samen duimen om te zien welke plek ze hebben behaald. Maar om bij de beste 6 van Nederland te eindigen, vinden wij sowieso al een geweldige prestatie!


Laatst bewerkt op: 23 mei 2021 20:51

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dansschool Nicole plaatst zich wéér voor het NK

Afgelopen jaar hebben de Dancestars van Dansschool Nicole gelukkig toch een aantal keer mee kunnen doen aan een wedstrijd. Wel op een aangepaste manier door middel van het insturen van een filmpje van hun nieuwste wedstrijddans. Zo werd er dit seizoen vooral online gestreden tegen de rest van Nederland. Vorig … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: