0001 - Skischool Aveen 2021
‘Echt Esther’ duikt in de hypnotherapie op Radio Aalsmeer

‘Echt Esther’ duikt in de hypnotherapie op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 25 mei 2021

Donderdag 27 mei interviewt Esther Sparnaaij om 19.00 uur Peter Mosk over hypnotherapie. Peter heeft een praktijk voor Hypnose & Hypnotherapie. Hij studeerde theologie en filosofie en was 24 jaar lang docent Levensbeschouwing. Zijn interesse voor hypnose stamt echter uit zijn jeugd en daar wilt hij graag over komen vertellen. Hoe wordt je hypnotherapeut? Wat is hypnose eigenlijk en waar kan het voor worden ingezet? Peter komt zijn visie en inzichten delen met de luisteraars. Heb jij een vraag voor Peter Mosk? Mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl. 

‘Sem op Zaterdag’ zomers luchtig

Omdat de lente is overgeslagen en de zomer zich aandient zal Sem van Hest het in zijn programma ‘Sem op Zaterdag’ tussen 10.00 en 12.00 uur vooral zomers aanpakken. Zoals gebruikelijk wel vrolijk en, nu kan het, zomers luchtig. 

Joany Voorn te gast in ‘Door de Mangel'

Maandag 17 mei was de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ eindelijk weer eens live na een maandenlange door corona gedwongen periode van herhalingen. Jamie Baars was live in de studio en Joyce Overvliet schoof digitaal aan via Skype. Zij staan ook wel bekend als de ‘Breinmeisjes’: via Instagram maken zij mentale problemen bespreekbaar. Maar ook hun werk als praktijkondersteuner huisarts en kwaliteitsmedewerker met Korsakov-patiënten kwamen aan bod. Beiden zijn levensgenieters en hebben dat ook in hun armen laten tatoeëren.

Natuurlijk hebben Jamie en Joyce ook weer een nieuwe gast uitgenodigd. Maandag 31 mei komt Joany Voorn om 19.00 uur naar de studio. Zij heeft een restaurant in Kudelstaart gehad en heeft nu een carrière switch gemaakt. Joyce en Jamie willen graag weten hoe het met haar nieuwe massagebedrijf gaat. Dit en meer hoor je aanstaande maandag op Radio Aalsmeer.

‘Radio Aalsmeer Politiek’ ontvangt raadsleden

Op 2 juni hopen Erik Kreike en Sem van Hest om 19.00 uur raadsleden te ontvangen in het politieke praatprogramma ‘Radio Aalsmeer Politiek’. Er is nog geen bevestiging, dus namen zullen later bekend worden gemaakt. Onderwerpen die voorbij komen zijn onder andere de kadernota, nieuwe infrastructuur en een kleine vooruitblik op de verkiezingen volgend jaar.


Laatst bewerkt op: 25 mei 2021 18:30

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

‘Echt Esther’ duikt in de hypnotherapie op Radio Aalsmeer

Donderdag 27 mei interviewt Esther Sparnaaij om 19.00 uur Peter Mosk over hypnotherapie. Peter heeft een praktijk voor Hypnose & Hypnotherapie. Hij studeerde theologie en filosofie en was 24 jaar lang docent Levensbeschouwing. Zijn interesse voor hypnose stamt echter uit zijn jeugd en daar wilt hij graag over komen vertellen. Hoe … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: