Corona testbus GGD terug in Aalsmeer

Corona testbus GGD terug in Aalsmeer


Geplaatst op: 26 mei 2021

Vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 20 juni staat de corona testbus van de GGD weer op het parkeerterrein aan de Dreef in Hornmeer. In de bus kunnen mensen uit Aalsmeer en Kudelstaart met lichte klachten zich zonder afspraak gratis laten testen op corona.

Wethouder Zorg Wilma Alink: “We hebben gezien dat bewoners van Aalsmeer en Kudelstaart het waarderen dat ze zich dicht bij huis kunnen laten testen. Er wordt goed gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. We zijn dan ook blij dat de bus vanaf maandag weer terugkomt in Aalsmeer. Het blijft belangrijk om je te laten testen en op die manier het aantal besmettingen zo laag mogelijk te houden.”

7 dagen per week

Iedereen uit Aalsmeer en Kudelstaart kan elke dag gratis en zonder afspraak langskomen om zich te laten testen. De bus is 7 dagen per week open van 9.00 tot 12.00 uur en van 12:45 tot 16.00 uur. Vergeet niet uw mondkapje te dragen.

Er kan één bezoeker tegelijk in de bus getest worden. Andere bezoekers wachten buiten de bus tot ze aan de beurt zijn. Buiten de bus is voldoende ruimte voor bezoekers om te wachten, natuurlijk met inachtneming van de coronamaatregelen. Gastheren en -vrouwen ontvangen de bezoekers en beantwoorden eventuele vragen. Bezoekers wordt dringend verzocht thuis te blijven tot de testuitslag binnen is. 

 


Laatst bewerkt op: 26 mei 2021 12:09

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Corona testbus GGD terug in Aalsmeer

Vanaf maandag 31 mei tot en met zondag 20 juni staat de corona testbus van de GGD weer op het parkeerterrein aan de Dreef in Hornmeer. In de bus kunnen mensen uit Aalsmeer en Kudelstaart met lichte klachten zich zonder afspraak gratis laten testen op corona. Wethouder Zorg Wilma Alink: … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: