De Baat (2e)

Zwembad Mijdrecht genomineerd voor zwembad van het jaar


Geplaatst op: 25 augustus 2011

Optisport De Ronde Venen - Veenweidebad is genomineerd voor De Zwembad van het Jaar Verkiezing 2011. Zwemliefhebbers kunnen via www.zwembadvanhetjaar.nl hun stem uitbrengen op het Veenweidebad. Bij het uitbrengen van een stem maakt men direct kans op een reis naar één van de mooiste zwembaden van de wereld in IJsland.

De verkiezing gaat om de waardering van de bezoekers van het zwembad. Zij kunnen cijfers geven voor klantvriendelijkheid, de prijs/kwaliteit verhouding, hygiene en sfeer/ambiance. Het Veenweidebad dingt ook mee naar de Provincie Award voor de provincie Utrecht. De provinciewinnaars met de hoogste gemiddelde scores dingen mee naar de landelijke Gouden Zwembad Award.

Er kan tot en met 29 oktober gestemd worden op het Veenweidebad via www.zwembadvanhetjaar.nl
Het Veenweidebad heeft minimaal 100 stemmen nodig om een Zwembad Award te kunnen winnen.

De Zwembad van het Jaar Verkiezing is een initiatief van www.Ikzwem.nl in samenwerking met onder meer KNZB, Recron, NPZ/NRZ, Icelandair, Ecamp, Drukland en Variopool. De Zwembad van het Jaar Verkiezing heeft zich dit jaar verbonden aan Het Ronald Mc Donald Kinderfonds.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zwembad Mijdrecht genomineerd voor zwembad van het jaar

Optisport De Ronde Venen - Veenweidebad is genomineerd voor De Zwembad van het Jaar Verkiezing 2011. Zwemliefhebbers kunnen via www.zwembadvanhetjaar.nl hun stem uitbrengen op het Veenweidebad. Bij het uitbrengen van een stem maakt men direct kans op een reis naar één van de mooiste zwembaden van de wereld in IJsland. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: