001 - OrMontre
Jubileum sportdag SV Argon

Jubileum sportdag SV Argon


Geplaatst op: 28 mei 2021

Ter afsluiting van het seizoen organiseert de evenementencommissie van SV Argon de jaarlijkse sportdag.

Zij het dat COVID-19 vorig seizoen nog een grote spelbreker was, nu is het de evenementencommissie alles aan gelegen om de sportdag te laten plaatsvinden en wel op zaterdag 19 juni.

 De voetballers/voetbalsters van de categorieën JO8, JO9, JO10 en JO11 mogen zich dan uitleven op de diverse onderdelen, die worden begeleid door een speler van het eerste elftal.  En omdat het deze dag ook nog eens de officiële start is van het jubileumjaar (Argon bestaat nl. 50 jaar) mag Iedere deelnemer één vriendje of vriendinnetje meenemen. Uiteraard hoeft het vriendje/vriendinnetje geen lid te zijn, maar moet wel geboren zijn in 2010, 2011, 2012 of 2013.

Dus heb jij een vriendje of vriendinnetje die bij Argon voetbalt en ben jij geboren in één van eerder genoemde jaartallen, vraag dan of hij/zij je wilt opgeven.

 Op dit moment is een COVID-19 richtlijn, dat er geen ouders op het sportpark mogen worden toegestaan. Hopelijk zijn er binnenkort versoepelingen, die dat 19 juni weer mogelijk maakt!


Laatst bewerkt op: 28 mei 2021 08:43

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jubileum sportdag SV Argon

Ter afsluiting van het seizoen organiseert de evenementencommissie van SV Argon de jaarlijkse sportdag. Zij het dat COVID-19 vorig seizoen nog een grote spelbreker was, nu is het de evenementencommissie alles aan gelegen om de sportdag te laten plaatsvinden en wel op zaterdag 19 juni.  De voetballers/voetbalsters van de categorieën … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: