001 - Escaperoom aglemeen

Nieuwe serie genealogische inloopavonden


Geplaatst op: 25 augustus 2011

Terugblikkend op de genealogische inspanningen van het achter ons liggend seizoen hebben de leden van de genealogiegroep van de historische verenging De Proosdijlanden vast kunnen stellen dat zij daar tevreden over mogen zijn. De inloopavonden werden goed bezocht en van de aanwezige onderlinge kennis is gretig gebruik gemaakt.

Om nu te voorkomen dat er achterover geleund gaat worden heeft de werkgroep zichzelf de opdracht gegeven om de genealogie van een prominente familie uit De Ronde Venen in beeld te brengen met behulp van aanwezige internetbronnen en hulpmiddelen. De keuze viel op de familie van der Heijden, die van 1831 - 1965 kantoor hield in Vinkeveen en Mijdrecht en vier generaties lang de notariële zaken afwikkelde in de Ronde Venen. En laten we wel zijn, wie van onze voorouders zal deze familie van aanzien niet bezocht hebben om daar de bezittingen te laten registreren of mogelijk daar een testament lieten opmaken?!

Op maandag 5 september start opnieuw een reeks inloopavonden. U kunt deze keer via een diapresentatie kennis nemen van de genealogie van notaris van der Heijden.

Alle inloopavonden (iedere eerste maandag van de maand) vinden weer plaats in de Oudheidkamer in verenigingsgebouw de Boei te Vinkeveen, waar u vanaf 19.30 uur van harte welkom bent.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe serie genealogische inloopavonden

Terugblikkend op de genealogische inspanningen van het achter ons liggend seizoen hebben de leden van de genealogiegroep van de historische verenging De Proosdijlanden vast kunnen stellen dat zij daar tevreden over mogen zijn. De inloopavonden werden goed bezocht en van de aanwezige onderlinge kennis is gretig gebruik gemaakt. Om nu … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: