Wandelen bij de Veenlopers


Geplaatst op: 31 mei 2021

Atletiekvereniging de Veenlopers gaat (sportief)wandelen en dat gebeurt in de regel op de donderdagavonden.

Wil je beter leren wandelen onder toezicht van een gekwalificeerde trainer en inzicht krijgen in je eigen wandeltechniek dan kan je bij de Veenlopers goed terecht .

Tijdens deze wandel begeleiding worden alle facetten die belangrijk zijn bij het wandelen behandeld. Je krijgt tips hoe je zelf te verbeteren en dat noemen wij wandelscholing.

Wij zien dat steeds meer hardlopers moeite krijgen met hun sport en wandelen is daarom een uitstekend alternatief om in clubverband te kunnen blijven bewegen. Wandelen is zeker minder belastend voor je spieren- pezen en gewrichten. 

Sportief wandelen in ook zeer geschikt voor mensen die lang hebben stilgezeten of een beroep hebben waarbij zij weinig in beweging zijn, tevens is wandelen ook geschikt om af te vallen.

De wandelaars zullen begeleid worden naar een wandelevenement die georganiseerd zal worden door de Veenlopers en die zal plaats vinden in september of november. 

1 maal per maand gaan wij van het parcours af  en een mooie wandeling te maken in de mooie natuur.

Geïnteresseerde wandelaars kunnen  lid worden van onze vereniging de Veenlopers, een lidmaatschap kost  € 55,00 per jaar  en een eenmalige bedrag van € 7,50 aan de bond. De wandelaars worden dan ook gelinkt aan de KNWB Koninklijke Nederlandse Wandel Bond, als u meer informatie wenst gaat naar onze  website  www.veenlopers.nl  en bij vragen vult u het contactformulier op onze website in.

Wilt u geen lid worden en alleen aan een clinic meedoen bedraagt de kosten € 30,00 De kosten voor deelname voor een wandelevenement zit niet in deze prijs. 

Elke donderdagavond zal deze wandelgroep van start gaan en de tijden zijn van 19:30- 20:45 uur. Deze trainingen zullen onder leiding van een gecertificeerde trainer plaats vinden.   

De  trainingen:

Op donderdagavonden 19.30-20:45, start locatie Rendementsweg (nabij parkeerplaats) te Mijdrecht zullen de trainingen van start gaan.

Enthousiast?  Aanmelden kan via de Veenlopers website  www.veenlopers.nl. kijk onder lid worden en vul het contactformulier ook in.

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wandelen bij de Veenlopers

Atletiekvereniging de Veenlopers gaat (sportief)wandelen en dat gebeurt in de regel op de donderdagavonden. Wil je beter leren wandelen onder toezicht van een gekwalificeerde trainer en inzicht krijgen in je eigen wandeltechniek dan kan je bij de Veenlopers goed terecht . Tijdens deze wandel begeleiding worden alle facetten die belangrijk … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: