001 - OrMontre
Dancestars van Dansschool Nicole pakken 3e prijs op het NK

Dancestars van Dansschool Nicole pakken 3e prijs op het NK


Geplaatst op: 31 mei 2021

Wedstrijdgroep de Dancestars van Dansschool Nicole had zich tijdens dit gekke jaar, net als vorig jaar wéér geplaatst bij de beste dansgroepen van Nederland van de Dansorganisatie We Know You Can Dance. 

Alleen dit keer, waren ze geplaatst in een hogere categorie, dus het was extra spannend voor al deze jonge meiden!

De finaledans werd opgenomen bij de stoere, rode deuren van Brandweerkazerne Wilnis. Een prachtig contrast met hun eigen groene kostuums. 

En ze bikkelden gewoon door, met blauwe knieën door het rollen over de straatstenen in de kou. Heel knap dat je dit niet terug kon zien op hun finalefilmpje!


Zondag werden alleen de beste dansgroepen van Nederland online beoordeeld en echt iedereen was erg goed. De meiden zelf konden samen kijken in de dansstudio en de spanning was van de gezichtjes af te lezen. 

Maar door de grote groep van de Dancestars (waardoor het extra knap is om gelijk te dansen vergeleken met andere groepen), hun enthousiasme en de originele dans, pakten ze de prachtige 3e plek! 

Een erg knappe prestatie van dit jonge team en hun altijd betrokken en enthousiaste docente Nancy. 

Ze hopen van harte dat het volgend jaar weer een normaal wedstrijdseizoen is, met volle theaters en de gezelligheid en hulp van alle ouders er weer bij.  Want dat is natuurlijk het allerleukst! 

Van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie Dancestars! 

 


Laatst bewerkt op: 31 mei 2021 12:41

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dancestars van Dansschool Nicole pakken 3e prijs op het NK

Wedstrijdgroep de Dancestars van Dansschool Nicole had zich tijdens dit gekke jaar, net als vorig jaar wéér geplaatst bij de beste dansgroepen van Nederland van de Dansorganisatie We Know You Can Dance.  Alleen dit keer, waren ze geplaatst in een hogere categorie, dus het was extra spannend voor al deze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: