001 - OrMontre
Inwoners helpen inwoners digitaal vaardiger te worden

Inwoners helpen inwoners digitaal vaardiger te worden


Geplaatst op: 1 juni 2021

Steeds meer zaken regelen we tegenwoordig op onze computer, tablet of smartphone. Sommige mensen vinden dit leuk, anderen vinden het veel te ingewikkeld. 

De Bibliotheek biedt daarom vanaf nu individuele computerhulp aan. Dit is hulp op maat voor inwoners met weinig of geen computer/tablet ervaring.  

Een medewerker van de Bibliotheek bespreekt eerst samen met de deelnemer wat hij/zij precies wil doen met de computer. Daarna krijgt de deelnemer een passend oefenaanbod en een Digi-Buddy. 

Een Digi-Buddy is een inwoner uit de eigen gemeente die zich als vrijwilliger inzet om minder digitaal-vaardige inwoners verder op weg te helpen in de digitale wereld.   

De Digi-Buddy en de deelnemer maken zelf afspraken over de locatie en het tijdstip van de Digihulp. Tussendoor oefent de deelnemer zelfstandig. Dat kan thuis of in de Bibliotheek. 

Wil jij je graag inzetten als vrijwillige Digi-Buddy? Of wil je hier meer over weten? 

Stuur een mailtje naar vrijwilligerscoördinator José van Waaijen:  j.van.waaijen@bibliotheekavv.nl. José neemt dan contact met je op.  

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inwoners helpen inwoners digitaal vaardiger te worden

Steeds meer zaken regelen we tegenwoordig op onze computer, tablet of smartphone. Sommige mensen vinden dit leuk, anderen vinden het veel te ingewikkeld.  De Bibliotheek biedt daarom vanaf nu individuele computerhulp aan. Dit is hulp op maat voor inwoners met weinig of geen computer/tablet ervaring.   Een medewerker van de Bibliotheek bespreekt eerst samen met de deelnemer wat hij/zij precies wil doen met de computer. Daarna krijgt de deelnemer een passend oefenaanbod en een Digi-Buddy.  Een Digi-Buddy … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: