001 -Family

Gratis computerworkshop bij De Paraplu


Geplaatst op: 25 augustus 2011

De Stichting 'Paraplu' De Ronde Venen is voor een belangrijk deel van haar activiteiten gespecialiseerd in het verzorgen van allerlei soorten computer-cursussen en computer-workshops. Daarvoor is een goed geoutilleerd speciaal computer-lokaal en 13 moderne laptops beschikbaar.

Om de inwoners van de gemeente De Ronde Venen met de computer, met internet en email en met digitaal fotobewerken (opnieuw) kennis te laten maken, wordt op woensdag 7 september 's-middags om 14.00 uur en 's-avonds om 20.00 uur gratis workshops georganiseerd door ervaren computer-docenten.

Bezitters of toekomstige bezitters van een computer of laptop kan hier (nader) kennis maken met het gebruik van de computer, het gebruik van internet en email en met het digitaal bewerken van foto's met het programma Picasa.
De gratis workshops vinden plaats in het gebouw van de Stichting 'Paraplu' aan de Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis (achter de "Willistee"). Tevoren inschrijven of aanmelden is niet nodig. Iedereen kan (op tijd) binnen lopen en wordt bovendien een consumptie aangeboden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gratis computerworkshop bij De Paraplu

De Stichting 'Paraplu' De Ronde Venen is voor een belangrijk deel van haar activiteiten gespecialiseerd in het verzorgen van allerlei soorten computer-cursussen en computer-workshops. Daarvoor is een goed geoutilleerd speciaal computer-lokaal en 13 moderne laptops beschikbaar. Om de inwoners van de gemeente De Ronde Venen met de computer, met internet … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: