0001 - Skischool Aveen 2021
Vinkeveners 8 uur zonder water door leidingbreuk op kruispunt

Vinkeveners 8 uur zonder water door leidingbreuk op kruispunt


Geplaatst op: 3 juni 2021

Vinkeveners kunnen donderdagochtend weer water uit de kraan halen na langdurige storing. Woensdagmiddag ontstond er een breuk in de waterleiding waardoor honderden huishoudens zonder water zaten.

Het was tot nu toe één van de warmste dagen, maar bewoners in de omgeving van de Demmerik en Heulweg moesten het doen zonder leiding water. Door nog onbekende oorzaak ontstond er rond 14:40 uur een lekkage in de waterleiding. Monteurs van waterleidingsbedrijf Vitens kwamen ter plekke en ontdekten dat het lek midden op het kruispunt van de Herenweg met Heulweg zat. Een deel van het kruispunt werd afgesloten voor reparatie werkzaamheden. Monteurs zijn tot middernacht bezig geweest om het lek te herstellen. Rond 00:15 was iedereen weer voorzien van water.

Midden op het kruispunt zit donderdagochtend nog een gat in het wegdek. Stratenmakers komen dit later die dag dichten.Laatst bewerkt op: 3 juni 2021 06:59

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vinkeveners 8 uur zonder water door leidingbreuk op kruispunt

Vinkeveners kunnen donderdagochtend weer water uit de kraan halen na langdurige storing. Woensdagmiddag ontstond er een breuk in de waterleiding waardoor honderden huishoudens zonder water zaten. Het was tot nu toe één van de warmste dagen, maar bewoners in de omgeving van de Demmerik en Heulweg moesten het doen zonder leiding … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: