001 - OrMontre
Zondag 10-11 uur, Uit de Kunst op Rick FM

Zondag 10-11 uur, Uit de Kunst op Rick FM


Geplaatst op: 3 juni 2021

Zondagochtend 6 juni van 10 tot 11 uur, een zomerse editie van ‘Uit de Kunst’ met een gevarieerd programma vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio.

We gaan wekelijks dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur in Uithoorn, De Kwakel en de regio.

Wekelijks maakt de presentator Naomi Heidinga een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio.

In deze uitzending duiken we in het archief van Uit de Kunst. De musea mogen na maanden eindelijk weer open. Hoogtijd om enkele interviews van de plank te halen. Eerder sprak Marieke Uildriks, directeur van Museum JAN over de tentoonstelling ‘Op de Leest van Jan Jansen’. De meest geweldige creaties van deze ontwerper zijn naar Amstelveen gehaald, maar dat is niet het enige. Het is een bijzondere tentoonstelling geworden. Nieuwsgierig geworden? Luister naar Uit de Kunst of neem lekker een kijkje in het museum.

Daarnaast op herhaling het interview met kunstenares Suus Suiker. In het Flower Art Museum in Aalsmeer zijn tot en met 27 juni 30 van haar werken te bewonderen, onder de titel Poetry in Wax. Ze vertelt over hoe haar kunstwerken tot stand komen en waar ze de inspiratie vindt.

En er is ook goed nieuws voor de dansliefhebbers: er worden vanaf 6 juni weer salsalessen gegeven door Salsa Sirena. Tot de zomer kun je de basis van de salsa leren, of juist verdergaan waar je gebleven was. Zondag kun je om 19 uur meedoen met een gratis introductieles. Wellicht ontdek je daar je passie voor de dans. Frank van Agtmaal sprak eerder deze week met Annetje Riel van de salsaschool.

Daarnaast de culturele agenda en zomerse muziek.

De zondag begint goed met "Uit de Kunst" op Rick FM, iedere zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

“Uit de Kunst” gaat in de zomermaanden door als light-programma met minder interviews en meer muziek. Na de zomer gaan we weer op volle kracht door.

Luisteren naar Rick FM:

Caiway: Uithoorn en De Kwakel, frequentie 99.0 FM en Aalsmeer 93.1 FM. Etherfrequentie 106.3 FM

DAB+: kanaal 35 / 5a frequentie 174.928 MHz

Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream

TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/

 

Ook in Amstelveen te ontvangen via RTV Amstelveen:

https://rtva.nl/radio/ontvangst/

https://rtva.nl/live/radio/

 

#uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zondag 10-11 uur, Uit de Kunst op Rick FM

Zondagochtend 6 juni van 10 tot 11 uur, een zomerse editie van ‘Uit de Kunst’ met een gevarieerd programma vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio. We gaan wekelijks dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: