TwirlPower Mijdrecht weer begonnen

TwirlPower Mijdrecht weer begonnen


Geplaatst op: 7 juni 2021

TwirlPower (onderdeel van VIOS Mijdrecht) is weer begonnen met zaaltrainingen. Na de lange lockdown sinds december 2020 was het dinsdag 25 mei weer feest! De lessen mochten vanaf die dag weer in het clubgebouw gevolgd worden. Na wekenlang online lessen thuis gevolgd te hebben kunnen de juvenile/preteen leden en de senioren eindelijk weer hun hoge tricks trainen in de zaal op een goede vloer! 


Het was fijn om iedereen weer te zien en het bestuur had voor wat lekker gezorgd de eerste les. De basis twirls waren geoefend de afgelopen weken tijdens de online lessen en dat was goed te zien. Samen weer shows doen was leuk. En er is meteen begonnen om weer meer nieuwe dingen te leren in de groepslessen.


Wil je misschien ook twirlen? De juveniles (6 tot 10 jaar) beginnen om 17:00u met de les. Als er voldoende belangstelling is, kunnen pre-teen leden (11 tot 15 jaar) om 18:00u beginnen met de les. De junioren en senioren trainen daarna. Ook solistisch kan er getraind worden. Neem contact op voor meer informatie.


De lessen worden gegeven door een gediplomeerde instructrice, Petra Verschoor. Zij wordt bij de les van de jongste leden geassisteerd door Naomi van Zuylen, die zelf nog les krijgt bij de senioren. Wil jij ook eens meedoen? Lekker bezig zijn met dans en baton (de majorette stok)? Bel met Petra: 06-38402645 of stuur een mail naar twirlsters@vios-mijdrecht.nl
Laatst bewerkt op: 7 juni 2021 08:31

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

TwirlPower Mijdrecht weer begonnen

TwirlPower (onderdeel van VIOS Mijdrecht) is weer begonnen met zaaltrainingen. Na de lange lockdown sinds december 2020 was het dinsdag 25 mei weer feest! De lessen mochten vanaf die dag weer in het clubgebouw gevolgd worden. Na wekenlang online lessen thuis gevolgd te hebben kunnen de juvenile/preteen leden en de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: