Hollandse Avond 2022
Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek

Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek


Geplaatst op: 7 juni 2021

Heeft u vragen over de overheid? Bijvoorbeeld over huur- en zorgtoeslag, belasting, rijbewijs, (verkeers)boetes, pensioen en uitkering? Dan bent u niet de enige. Maar liefst 4 miljoen mensen vinden dit lastig.

Nu de Bibliotheken weer open zijn kunt u voor al deze vragen terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in de Bibliotheek. Daar helpen we u met het vinden van informatie op internet en verwijzen we u door naar de juiste instanties binnen de gemeente.

Het informatiepunt is opgericht in samenwerking met de gemeente De Ronde Venen, Tympaan-De Baat, de Servicepunten, het Geldpunt, Vluchtelingenwerk en Kwadraad.

De Informatiepunten zijn geopend als de Bibliotheek open is. Kijk voor openingstijden: www.bibliotheekavv.nl/openingstijden


Laatst bewerkt op: 7 juni 2021 10:46

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek

Heeft u vragen over de overheid? Bijvoorbeeld over huur- en zorgtoeslag, belasting, rijbewijs, (verkeers)boetes, pensioen en uitkering? Dan bent u niet de enige. Maar liefst 4 miljoen mensen vinden dit lastig. Nu de Bibliotheken weer open zijn kunt u voor al deze vragen terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: