0001 - Loods
Wedstrijden voor jeugdleden van UWTC gaan weer van start

Wedstrijden voor jeugdleden van UWTC gaan weer van start


Geplaatst op: 7 juni 2021

Afgelopen weekend is de eerste interclubwedstrijd voor de jeugd wielrenners van de clubs in Noord-Holland weer verreden. DTS Zaandam had toestemming gekregen om onder strenge voorwaardes een jeugdwedstrijd te organiseren. Per vereniging mocht er één begeleider met de kinderen mee het terrein op. De overige ouders moesten op het parkeerterrein wachten. Joël van Capel kon de eerste 2 rondes het tempo van de sterke groep goed volgen om vervolgens de rit op zijn eigen tempo goed uit te rijden wat een mooie 11e plek bij categorie 1 en 2 opleverde. Jytte Timmermans mocht bij de 3de groep van start gaan (cat 5 en 6). De wedstrijd van Jytte was 18 rondjes op het parcours van DTS. Net na de start was er een kleine valpartij. Dit was reden om een tweede keer te gaan starten zodat iedereen weer mee kon rijden. In de wedstrijd was het peloton nagenoeg bij elkaar gebleven. Gedurende de wedstrijd zijn er wel vluchtpogingen geweest van enkelen maar die werden snel weer ingehaald door het peloton. Dus werd het een massasprint, Jytte is 15de geworden. De wedstrijd was goed verzorgd voor de renners en voor de ouders was er ondanks de geldende Corona regels genoeg mogelijkheid om de wedstrijd te zien.

Trainingswedstrijd Gouda
Tweedejaarsnieuweling Rens Grömmel won zaterdag een trainingswedstrijd in Gouda. De nieuwelingen kunnen niet wachten tot de echte wedstrijden weer mogen beginnen.

Winst voor Lorena en Jetze
Voor de topsporters is het wedstrijdseizoen alweer even opgang. Zondag 6 juni greep UWTC lid Lorena Wiebes alweer haar 6e zege van 2021 bij de dames. In de massasprint was ze te snel voor Jolien D’hoore en Barbara Guarischi.

En ook Jetze Plat was goed op dreef. Vrijdagavond was hij op tv te zien in een mooie reportage van sportlab Sedoc en dit weekend stond de paratriathlon in Leeds op zijn programma. Jetze was het snelst op alle onderdelen: 750 meter zwemmen, 20 km handbiken en 5 km wheelen. Komende vrijdag start hij op het WK handbiken in Portugal
Laatst bewerkt op: 7 juni 2021 10:47

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wedstrijden voor jeugdleden van UWTC gaan weer van start

Afgelopen weekend is de eerste interclubwedstrijd voor de jeugd wielrenners van de clubs in Noord-Holland weer verreden. DTS Zaandam had toestemming gekregen om onder strenge voorwaardes een jeugdwedstrijd te organiseren. Per vereniging mocht er één begeleider met de kinderen mee het terrein op. De overige ouders moesten op het parkeerterrein … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: