Sietske van Peursem gekroond tot Mrs Netherlands Universe 2021

Sietske van Peursem gekroond tot Mrs Netherlands Universe 2021


Geplaatst op: 7 juni 2021

Sietske van Peursem heeft op zondagavond de nationale finale van de Mrs Netherlands Universe verkiezing gewonnen. Deze 27-jarige Vinkeveense heeft maar liefst 31 dames achter zich gelaten. Gisteravond is Sietske gekroond tot Mrs Netherlands Universe en zal een jaar lang de titelhoudster zijn.

Mrs Netherlands Universe is een schoonheidsverkiezing voor vrouwen die 25 jaar of ouder zijn. Vrouwen vanaf 18 jaar die getrouwd zijn en/of moeder zijn kunnen ook deelnemen aan deze verkiezing. Bij deze Mrs verkiezing moet je meer zijn dan een mooi plaatje. Naast dat je maatschappelijk betrokken bent, wordt er ook gekeken naar motivatie, inzet en persoonlijkheid.

Een half jaar geleden begon deze uitdaging voor Sietske. Een tijd vol catwalktrainingen, fotoshoots, assertiviteitstraining en nog veel meer. In deze periode werden alle dames klaar gestoomd voor de grote finale. En gisterenwas het zo ver. Het was een show vol spektakel.

Het begon met de opening, hier liep iedereen in een roze cocktailjurk. Vervolgens was het tijd voor de voorstelronde, waarbij de beauty's zichzelf kort mochten voorstellen aan de zeskoppige jury. Hierna kwam de nationale kostuum ronde. Alle dames mochten dit naar eigen invulling vormgeven. Sietske droeg een ontwerp van David Cardenas. De blauwe jurk met rood/wit/blauwe sleep was volledig beschilderd met voorwerpen die je aan Nederland doen denken. In de Van Gogh stijl kon je onder andere een molen, tulpen en grachten op de kurk terugvinden. Hiervoor heeft Sietske ook de prijs voor 'Best Costume' ontvangen.

Tijdens de avondjurken ronde konden alle dames de tijd nemen om het allerbeste van zichzelf te laten zien. Na deze ronde zou de helft van de deelneemsters afvallen. Sietske bereikte de top 15 en mocht in een zwart cocktailjurkje vol glitters nogmaals het podium op. Na deze ronde zou de top 10 gekozen worden. In de top 10 kreeg iedereen een Nederlandse vraag die in het Engels beantwoord moest worden. De vraag aan Sietske luidde: Wie is jouw voorbeeld en waarom? Sietske gaf aan dat Oprah Winfrey haar voorbeeld was omdat het een sterke vrouw is die heeft bewezen dat je veel kunt bereiken als je er echt voor gaat.

Bij de prijsuitreiking zou de top 3 bekend gemaakt worden. De 2th runner up is Sharona Soraaya geworden. De 1st runner up Myrthe Entjes en de nieuwe titelhoudster is Sietske van Peursem. Zij is enorm trots op deze prestatie en mag Nederland later dit jaar gaan vertegenwoordigen in Zuid Korea als corona dit toe laat. Sietske kijkt er enorm naar uit om Nederland daar te mogen vertegenwoordigen en hoopt Nederland trots te kunnen maken.
Laatst bewerkt op: 7 juni 2021 10:51

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sietske van Peursem gekroond tot Mrs Netherlands Universe 2021

Sietske van Peursem heeft op zondagavond de nationale finale van de Mrs Netherlands Universe verkiezing gewonnen. Deze 27-jarige Vinkeveense heeft maar liefst 31 dames achter zich gelaten. Gisteravond is Sietske gekroond tot Mrs Netherlands Universe en zal een jaar lang de titelhoudster zijn. Mrs Netherlands Universe is een schoonheidsverkiezing voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: