Tijdelijke blauwe zone op Praamplein tijdens feestweek Aalsmeer


Geplaatst op: 25 augustus 2011

Aalsmeer - Om het parkeren voor het winkelend publiek tijdens de feestweek zo gemakkelijk mogelijk te maken, creëert de gemeente een tijdelijke blauwe zone tegenover de Albert Heijn bij het Praamplein.

Deze tijdelijke parkeerplaats is vanaf de opbouw van de feesttent tot en met de afbraak ervan, tijdens de feestweek van 1 tot en met 12 september te gebruiken via de blauwe parkeerschijf. Maximale parkeertijd is twee uur. Vanaf maandag 5 september tot en met vrijdag 9 september 2011, wordt vanaf 19.00 uur de parkeerplaats gesloten voor auto's en ingericht als fietsenstalling voor de feestweek. Zaterdag 10 september zal de parkeerplaats de gehele dag in gebruik zijn voor de pramenrace en kan er niet geparkeerd worden.

Op de borden bij de tijdelijke parkeerplaats zullen de openingstijden worden aangegeven.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tijdelijke blauwe zone op Praamplein tijdens feestweek Aalsmeer

Aalsmeer - Om het parkeren voor het winkelend publiek tijdens de feestweek zo gemakkelijk mogelijk te maken, creëert de gemeente een tijdelijke blauwe zone tegenover de Albert Heijn bij het Praamplein. Deze tijdelijke parkeerplaats is vanaf de opbouw van de feesttent tot en met de afbraak ervan, tijdens de feestweek … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: