001 - OrMontre
Wethouder Bart Kabout te gast op Radio Aalsmeer

Wethouder Bart Kabout te gast op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 8 juni 2021

Donderdag 10 juni is auteur en journaliste Bernice van Leijen te gast bij ‘Echt Esther’. Bernice heeft ook een methode ontwikkeld om mensen af te helpen van hun onzekerheid. Het is haar missie om zoveel mogelijk mensen te leren hoe zij van onzeker naar zelfbewust kunnen switchen. Want iedereen, zo is haar overtuiging, kan zich van zijn onzekerheid ontdoen, zijn angsten en lage eigenwaarde de baas worden en de kleurrijke persoon worden die hij wil zijn. Wat was haar inspiratie bron voor deze methode? Esther gaat er met haar over praten en ook over haar andere werk. Want Bernice schreef al meer boeken. Ben je nieuwsgierig? Luister dan mee donderdagavond om 19.00 uur. Heb jij een vraag voor Bernice? Mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Veteranen top 50 bij ‘Sem op Zaterdag’ 

De laatste zaterdag van juni is de Veteranendag. In aanloop naar deze dag zal Sem in zijn programma ‘Sem op Zaterdag’ op zaterdag 12 juni tussen 10.00 en 12.00 uur alvast een muzikaal voorschot nemen door enkele nummers uit de Veteranen top 50 te laten horen en daar omheen ook zomerse melodieën. 

‘Door de Mangel' gaat voor goud met Kaylee Vermeulen

Maandag 7 juni was het smikkelen geblazen in ‘Door de Mangel’. Als 310e gast was Zoey van Toor naar de studio gekomen. De 20-jarige Aalsmeerse verzorgt de desserts in restaurant OH en is onlangs voor zichzelf begonnen als homebaker. De programmamakers konden dan ook lekker smullen van de meegebrachte brownies en blondies. Van Toor noemde zichzelf spontaan, avontuurlijk en ambitieus. Ooit hoopt zij met een foodtruck nog meer ‘Zoets van Zoey’ te verkopen.  Zoals gebruikelijk heeft Zoey ook weer voor opvolging gezorgd. Zij heeft vriendin Gita Engel en Kaylee Vermeulen als nieuwe gasten uitgenodigd voor de uitzending van 14 juni. Helaas kunnen ze niet beiden komen, maar zal Kaylee aan tafel aanschuiven. Gita en Kaylee organiseren met ‘Golden Circle’ o.a. evenementen, bijeenkomsten en workshops. Zoey wil weten hoe hun samenwerking tot stand is gekomen en wat hun toekomstplannen zijn. Dit en meer hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur. 

Bart Kabout bij ‘RAP’

Op woensdag 14 juni is wethouder Bart Kabout te gast bij Erik Kreike en Sem van Hest in het politieke programma ‘Radio Aalsmeer Politiek’. Een terugblik op het bijna afgelopen politieke jaar, uiteraard bezien vanuit zijn portefeuille. Voor vragen aan de wethouder kunt u mailen naar sem@radioaalsmeer.nl of tijdens de uitzending bellen naar 0297-325858


Laatst bewerkt op: 8 juni 2021 14:56

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wethouder Bart Kabout te gast op Radio Aalsmeer

Donderdag 10 juni is auteur en journaliste Bernice van Leijen te gast bij ‘Echt Esther’. Bernice heeft ook een methode ontwikkeld om mensen af te helpen van hun onzekerheid. Het is haar missie om zoveel mogelijk mensen te leren hoe zij van onzeker naar zelfbewust kunnen switchen. Want iedereen, zo … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: