001 - OrMontre
Donaties gevraagd voor Dag van je Leven optredens

Donaties gevraagd voor Dag van je Leven optredens


Geplaatst op: 14 juni 2021

De derde zaterdag van de maand juni staat altijd in het teken van de jaarlijkse botendag van Stichting Dag van je Leven. Net als vorig jaar kan dit leuke uitje voor mensen met een verstandelijke beperking helaas niet doorgaan. Stichting Dag van je Leven is deze doelgroep uiteraard niet vergeten en wil toch iets speciaals doen op deze dag. Ze organiseren aanstaande zaterdag daarom bij een aantal Ons Tweede Thuis voorzieningen leuke optredens van diverse artiesten. De voorzieningen worden getrakteerd op optredens van onder andere Het Meezingteam, René Eshuijs en Dennis Wijnhout. Op Bevrijdingsdag 2020 werd dit ook gedaan en toen werd het een groot succes.  Zij gaan er in de tuin van de voorzieningen weer een echt feestje op afstand van maken. 

Genietmomentje gunnen
Om dit allemaal te kunnen bekostigen zijn er donaties nodig, want Stichting Dag van je Leven kan alleen dingen organiseren met hulp van donateurs en sponsors. Wilt u een kleine bijdrage doen voor een genietmomentje voor deze speciale doelgroep? Dan kunt u doneren op het bankrekeningnummer van Stichting Dag van je Leven NL56 RABO 0314168273. Als u meer informatie wilt of een factuur, dan kunt u een mail sturen naar info@dagvanjeleven.org. Bellen kan natuurlijk ook op nummer 06-20030134.
Bij voorbaat bedankt voor uw hulp!


Laatst bewerkt op: 14 juni 2021 20:19

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Donaties gevraagd voor Dag van je Leven optredens

De derde zaterdag van de maand juni staat altijd in het teken van de jaarlijkse botendag van Stichting Dag van je Leven. Net als vorig jaar kan dit leuke uitje voor mensen met een verstandelijke beperking helaas niet doorgaan. Stichting Dag van je Leven is deze doelgroep uiteraard niet vergeten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: