001 - OrMontre
Vinkeveen zonder water: brandweer massaal ingezet

Vinkeveen zonder water: brandweer massaal ingezet


Geplaatst op: 15 juni 2021

Een deel van Vinkeveen zit sinds dinsdagmiddag zonder water. Doordat twee hoofdwaterleidingen kapot zijn gegaan, komt er nauwelijks meer iets uit de kraan en is het doorspoelen van het toilet op een gegeven moment ook niet meer mogelijk.

Binnen het getroffen gebied staat een verzorgingstehuis voor ouderen en andere hulpbehoevenden. Een colonne aan brandweermensen is onderweg naar het dorp om de ouderen te ondersteunen bij ongemakken. Hulpdiensten hebben opgeschaald naar 'grip 1', wat inhoudt dat de inzet van alle personen centraal gecoördineerd wordt.

Ter hoogte van de Albert Heijn aan de Herenweg heeft Vitens een enorm gat gegraven om de problemen te verhelpen.

Rond 17:45 uur was het lek gedicht en hadden alle huishoudens weer water volgens Vitens. Ook werden de hulpdiensten toen afgeschaafd naar 'grip 0'. Laatst bewerkt op: 15 juni 2021 17:45

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vinkeveen zonder water: brandweer massaal ingezet

Een deel van Vinkeveen zit sinds dinsdagmiddag zonder water. Doordat twee hoofdwaterleidingen kapot zijn gegaan, komt er nauwelijks meer iets uit de kraan en is het doorspoelen van het toilet op een gegeven moment ook niet meer mogelijk. Binnen het getroffen gebied staat een verzorgingstehuis voor ouderen en andere hulpbehoevenden. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: