001 - OrMontre
Lynn van de Polder wordt ‘gemangeld’ op Radio Aalsmeer

Lynn van de Polder wordt ‘gemangeld’ op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 16 juni 2021

Donderdag 17 juni is het weer die ene donderdag van de maand, waarin het tijd is voor kunst en cultuur op de lokale radiozender. In ‘That’s Life’ is de hoofdgast Monique van der Heijdt. Ze is edelsmit/glassmit maar ook creatief kunstzinnig dynamisch trainer.

Met Monique gaan ze ontdekken wat kunst in de breedste zin van woord voor jou zou kunnen betekenen. Wat je over jezelf ontdekt door kunstzinnig bezig te zijn. Een vrolijke dame die ook prachtige glaskunst maakt en meer. De muziek is uiteraard door haar uitgekozen.

Tevens komt Constantijn Hoffscholte in de uitzending om over alle activiteiten te vertellen in het Flower Art Museum maar ook over nog veel meer leuke evenementen die er aan komen. Verder komen er veel kunst en cultuur weetjes langs in deze informatieve uitzending van Jenny Piet en Dennis Wijnhout. 

Mascha Gesthuizen bij ‘Echt Esther’

Auteur Mascha Gesthuizen was al eerder te gast bij ‘Echt Esther’ en toen sprak Esther Sparnaaij met haar over depressie. Het thema van haar eerste boek. Nu komt ze weer naar Aalsmeer in de tour voor haar tweede boek “ De Stier” en is donderdag 17 juni om 19.00 uur te gast.  Het verhaal van ‘De stier’ is deels tijdens de coronacrisis geschreven. Tijdens deze crisis waarin we opgesloten zitten met onze gezinnen, is de dreiging van huiselijk geweld groter. Terecht wordt hier aandacht voor gevraagd, maar bedenk dat huiselijk geweld van alle tijden is. Na de coronacrisis zal dit niet voorbij zijn. Heb jij een vraag voor Mascha? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.NL. 

Wereldreis bij ‘Sem op Zaterdag’

Het EK voetbal is begonnen met een rondreis langs diverse steden. Dat kan ik ook dacht Sem van Hest, dus zal hij in zijn programma ‘Sem op Zaterdag’ de luisteraars zaterdagmorgen muzikaal leiden langs veel wereldsteden, klein dorpen of steden. Een lekkere manier om je weekend te starten.

Lynn van de Polder gemangeld in ‘Door de Mangel' 

Maandag 14 juni was Kaylee Vermeulen de 310e gast in de talkshow ‘Door de Mangel’. Zij is met Gita Engel midden in de coronatijd een evenementenbedrijf begonnen. Met ‘Golden Circle’ hopen zij straks als het weer mogelijk is vele evenementen te organiseren in hun eigen bedrijfsruimte of op het water. Vermeulen noemde zichzelf een doorzetter, ongeduldig en sociaal. Naast haar werk is sport een favoriete bezigheid. Zoals we gewend zijn heeft ook Kaylee een opvolger gevonden. Op maandag 21 juni komt zangeres Lynn van de Polder naar de studio. Zij zal niet voor het eerst achter de microfoon kruipen, maar we hopen nu de persoon achter deze zangeres te leren kennen. Kaylee wil graag weten welk nummer zij als eerste heeft gezongen. Wanneer wist zij dat ze kon zingen? Stiekem wil Kaylee ook van haar weten wanneer ze echt doorbreekt. Dit en meer hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur. 

‘Intermezzo’ in teken van Brahms

Het klassieke radioprogramma ‘Intermezzo’ staat maandag 21 juni geheel in het teken van Brahms. Zowel het 5e pianokwintet, zeer ingetogen en dan weer jubelend op het bombastische af, en door velen beschouwd als een van Brahms' mooiste composities, als de 4e symfonie zullen te beluisteren zijn. Vanaf 21.00 uur.


Laatst bewerkt op: 16 juni 2021 08:27

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lynn van de Polder wordt ‘gemangeld’ op Radio Aalsmeer

Donderdag 17 juni is het weer die ene donderdag van de maand, waarin het tijd is voor kunst en cultuur op de lokale radiozender. In ‘That’s Life’ is de hoofdgast Monique van der Heijdt. Ze is edelsmit/glassmit maar ook creatief kunstzinnig dynamisch trainer. Met Monique gaan ze ontdekken wat kunst … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: