Zondagmorgen 20 juni, 37e Uit de Kunst op Rick FM

Zondagmorgen 20 juni, 37e Uit de Kunst op Rick FM


Geplaatst op: 16 juni 2021

In de 37e uitzending van “Uit de Kunst” o.a. de Stichting Culturele Activiteiten Uithoorn (SCAU) weer van start en opening Gitaarschool Uithoorn.

“Uit de Kunst” is in de zomermaanden een light-programma met minder interviews en meer muziek. Na de zomer gaan we weer op volle kracht door met een gevarieerd programma vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio.

We gaan wekelijks dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur in Uithoorn, De Kwakel en de regio.

Wekelijks maakt presentator Naomi Heidinga een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio.

Programma items:
Stichting Culturele Activiteiten Uithoorn (SCAU).
De vrijwilligers van de Stichting Culturele Activiteiten Uithoorn stonden al te trappelen, maar nu mag het eindelijk weer: concerten met publiek. 20 juni is het eerste concert in De Schutse in Uithoorn.  ‘Na de stilte’ – Beatrice van der Poel en Tim Eijmaal, met een persoonlijk concert vol poëzie, dit is  uitverkocht. Maar niet getreurd: de agenda voor seizoen 2021-2022 staat vol met kunst en cultuur voorstellingen. Solisten en kleine muzikale ensembles in het klassieke genre en daarnaast ook andere programma’s in het lichtere genre. Voorzitter Bob Berkemeier komt naar de studio om te vertellen welke optredens we volgens hem niet mogen missen.
https://www.scau.nl/agenda/

Opening Gitaarschool Uithoorn.
Nog meer goed nieuws: na de zomer opent Gitaarschool Uithoorn haar deuren. Gitarist John Klaver verzorgt gitaarlessen voor beginners en gevorderden. Klaver is tevens als gitaardocent en bandcoach verbonden aan het cultureel centrum van Hoofddorp en het online-gitaareducatie platform JTC guitar. Hij treedt op met zijn band en heeft hiermee diverse awards gewonnen. Kers op de taart vormde de award voor 'beste gitarist' die hij in 2015 kreeg. John vertelt over zijn gitaarschool, zijn favoriete gitaristen en natuurlijk neemt hij zijn gitaar mee.
https://www.gitaarschooluithoorn.nl/

Daarnaast de culturele agenda en natuurlijk fijne muziek.

De zondag begint goed met "Uit de Kunst" op Rick FM, iedere zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Luisteren naar Rick FM:
Caiway: Uithoorn en De Kwakel, frequentie 99.0 FM en Aalsmeer 93.1 FM. Etherfrequentie 106.3 FM
DAB+: kanaal 35 / 5a frequentie 174.928 MHz
Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/

Ook in Amstelveen te ontvangen via RTV Amstelveen:
https://rtva.nl/radio/ontvangst/
https://rtva.nl/live/radio/

#uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zondagmorgen 20 juni, 37e Uit de Kunst op Rick FM

In de 37e uitzending van “Uit de Kunst” o.a. de Stichting Culturele Activiteiten Uithoorn (SCAU) weer van start en opening Gitaarschool Uithoorn. “Uit de Kunst” is in de zomermaanden een light-programma met minder interviews en meer muziek. Na de zomer gaan we weer op volle kracht door met een gevarieerd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: