0001 - Skischool Aveen 2021
Onderneming van het Jaar verkiezing

Onderneming van het Jaar verkiezing


Geplaatst op: 18 juni 2021

Het gaat gelukkig goed met de Coronacijfers. Een goede reden om te starten met organisatie van de 'Onderneming van het Jaar' verkiezing. De feestelijke finale avond wordt gehouden op 12 november a.s. in The Beach.

  “Alle bedrijven hebben de afgelopen tijd te maken gehad met het coronavirus. Sommige zijn hard geraakt andere minder en een aantal hebben gelukkig zelfs winst kunnen maken. De Aalsmeerse en Kudelstaartse bedrijven bleven ondernemersgeest uitademen en hebben ook veel flexibiliteit en vaak ook innovatie laten zien in deze periode. Iets om trots op te zijn.” Aldus wethouder Robert van Rijn.  “Daarom ben ik erg blij dat we, samen met Nieuw Ondernemend Aalsmeer weer de ‘Onderneming van het Jaar’ verkiezing gaan organiseren zodat ons bijzondere ondernemersklimaat het podium krijgt wat zij verdient.”

Doel

Het doel van deze verkiezing is om ondernemingen in Aalsmeer te stimuleren zich te presenteren en om andere ondernemers aan te zetten tot een duurzame, innovatieve en creatieve invulling van het ondernemerschap. 

Categorieën

Iedereen kan een onderneming voorgedragen. De categorieën zijn:

MKB klein (tot 25 fte), MKB groot (vanaf 25 fte), Starters (bedrijf is jonger dan drie jaar) en Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP-ers).

Extra prijzen

Dit jaar zijn er twee extra prijzen. De 'Innovatieprijs in Coronatijd' voor het bedrijf die innovatief/creatief in coronatijd is omgegaan met zijn/haar bedrijfsvoering en een publieksprijs. Deze publieksprijs is een aanmoedigingsprijs voor alle ondernemers die genomineerd zijn voor de verkiezingen. Voor deze extra prijs is geen voorronde en alle genomineerde bedrijven doen mee voor deze prijs.

Nomineren

Weet u een mooi bedrijf die voor één van deze prijzen in aanmerking komt? Nomineer deze dan via www.nieuwondernemendaalsmeer.nl. Aanmelden kan tot 18 juli. De prijzen worden uitgereikt op de finale avond. 

Organisatie

De 'Onderneming van het Jaar' verkiezing wordt georganiseerd door de initiatiefnemers en een projectgroep in samenwerking met de partners.

 


Laatst bewerkt op: 18 juni 2021 10:09

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Onderneming van het Jaar verkiezing

Het gaat gelukkig goed met de Coronacijfers. Een goede reden om te starten met organisatie van de 'Onderneming van het Jaar' verkiezing. De feestelijke finale avond wordt gehouden op 12 november a.s. in The Beach.   “Alle bedrijven hebben de afgelopen tijd te maken gehad met het coronavirus. Sommige zijn hard … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: