KVDRV organiseerde kanotoertocht:  “Rondje Achterbos”

KVDRV organiseerde kanotoertocht: “Rondje Achterbos”


Geplaatst op: 21 juni 2021

Na een lange periode van stilte wat betreft het samen een tocht kunnen varen is er afgelopen zondag voor het eerst weer een kanotoertocht gehouden met een andere vereniging. 

Met 25 kanovaarders is de tocht gemaakt. Het onderling afstand houden is met zo’n lange kajak geen enkel probleem. Waterwolf uit Hoofddorp kwam langs en hebben kunnen genieten van het fraaie water van de Vinkeveense plassen. Van de kleine plas via de ringvaart naar Achterbos. De Herenweg onderdoor en de plas weer op. Voor ieder wat wils. Mooie begroeïng; langs mooie huizen en een stukje open water. Ook voor de beginners of de kanovaarders die nog niet zo veel hadden gevaren was de tocht prima te doen. Er stond weinig wind en het water was rustig.

Namens de kanovereniging De Ronde Venen

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

KVDRV organiseerde kanotoertocht: “Rondje Achterbos”

Na een lange periode van stilte wat betreft het samen een tocht kunnen varen is er afgelopen zondag voor het eerst weer een kanotoertocht gehouden met een andere vereniging.  Met 25 kanovaarders is de tocht gemaakt. Het onderling afstand houden is met zo’n lange kajak geen enkel probleem. Waterwolf uit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: