001 - OrMontre
Corona testbus in De Kwakel

Corona testbus in De Kwakel


Geplaatst op: 21 juni 2021

Bewoners van de gemeente Uithoorn met lichte klachten kunnen zich van 21 juni tot   en met 27 juni zonder afspraak, gratis en dichtbij huis laten testen op corona. De GGD-testbus staat in deze periode in De Kwakel op het parkeerterrein aan de Amstelhof aan de Noorddammerweg.

De mobiele en kleinschalige testlocatie bestaat uit een hiervoor omgebouwde touringcar. De bus wordt door één bezoeker tegelijk betreden, waarna de test wordt uitgevoerd. Andere bezoekers wachten buiten de bus totdat zij aan de beurt zijn. Buiten de bus kunnen bezoekers met mondkapje op, op voldoende afstand wachten.

Wethouder Zorg José de Robles: ,,De testlocaties in Amsterdam zijn voor sommige bewoners best ver weg. Door dichtbij huis en zonder afspraak mensen een test aan te bieden, willen we bewoners nog meer stimuleren zich bij klachten te laten testen. We zijn nog niet allemaal gevaccineerd, dus testen is nog steeds belangrijk.”

Burgemeester Heiliegers vult aan: ,,De GGD testbus komt nu voor de vierde keer naar onze gemeente. Zo heeft de bus al eerder gestaan op het Amstelplein en op het Zijdelwaardplein. We hebben ons er echt hard voor gemaakt bij de GGD om de testbus zo vaak als mogelijk naar onze gemeente te krijgen. Deze week staat de bus dus in De Kwakel en het is de bedoeling dat vanaf 28 juni de testbus weer op het Zijdelwaardplein staat. Hier wordt uiteraard nog verder over gecommuniceerd door de gemeente en de GGD.”

Praktische informatie

De testbus in De Kwakel is in de week van 21 juni tot en met 27 juni dagelijks geopend van 9 tot 12 en van 12.45 tot 16 uur. Een afspraak maken is niet nodig. De test is gratis. Neem een geldig legitimatiebewijs mee als u deze heeft.

 


Laatst bewerkt op: 21 juni 2021 12:36

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Corona testbus in De Kwakel

Bewoners van de gemeente Uithoorn met lichte klachten kunnen zich van 21 juni tot   en met 27 juni zonder afspraak, gratis en dichtbij huis laten testen op corona. De GGD-testbus staat in deze periode in De Kwakel op het parkeerterrein aan de Amstelhof aan de Noorddammerweg. De mobiele en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: