001 - OrMontre
DownTown Radio XXL met live optredens

DownTown Radio XXL met live optredens


Geplaatst op: 23 juni 2021

Deze maand zouden er twee leuke evenementen georganiseerd worden in Aalsmeer voor mensen met een verstandelijke beperking: de botendag van Stichting Dag van je Leven en DownTown Ophelia. Omdat dit niet door kon gaan, hebben Dennis, Rinus en Ilse net als vorig jaar weer een klein alternatief bedacht. Ze maken zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur DownTown Radio & TV XXL. Een programma van twee uur met onder andere live optredens van Anita Sanders, Edo Barends en Zingende DJ Dennis. DJ Wally komt helpen met de techniek en bewoners van Ons Tweede Thuis-woonvoorziening De Kwakel zijn te gast. Ook is er een reportage met terugblik op de optredens die Stichting Dag van je Leven afgelopen zaterdag bij 18 OTT-voorzieningen heeft geregeld.  

Crownfunding MS-patiënt in 'Echt Esther'

Ruud en Claudia Spring in ‘t Veld. Zij zijn 35 jaar samen en wonen al bijna 20 jaar in Aalsmeer. De laatste vijf jaar in een appartement vanwege de MS van Ruud. Hij kreeg deze diagnose in 1998. Ondanks hij steeds slechter wordt en veel thuis zit, proberen zij toch zoveel mogelijk leuke dingen te doen. Vorig jaar januari veranderde alles voor Ruud in negatieve zin. Op een ochtend wilde hij uit bed komen, maar kon niets meer bewegen. Vanaf dat moment heeft hij overal hulp bij nodig. Om het proces mogelijk stop te zetten, wil hij naar Moskou voor een stamceltherapie behandeling. Voor MS is dit nog geen gangbare behandeling in Nederland, daarom moet men hiervoor uitwijken naar het buitenland. Er is een groot bedrag nodig en daarvoor zijn Ruud en Claudia een crowdfunding-actie gestart om een deel van het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen. Donderdag 24 juni kun je naar hun verhaal luisteren. Heb je nu al een vraag voor dit stel mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Veteranendag bij 'Sem op Zaterdag'

Zaterdag is het de nationale Veteranendag en voor programmamaker Sem van Hest reden om veteraan George Lucas uit te nodigen om 10.00 uur in ‘Sem op Zaterdag’ met zijn favorieten uit de veteranen top 50. Daarnaast ook aandacht voor alle activiteiten voor Aalsmeerse veteranen. En uiteraard veel muziek.

Toekomstig kroegbaas in ‘Door de Mangel’

Op de langste dag van het jaar was Lynn van de Polder de 312e gast in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’. Zij werd gevraagd door haar hartsvriendin die zij al kent sinds de basisschool. Lynn werkt op een notariskantoor en volgt een opleiding notarieel recht en rechtsgeleerdheid. Daarnaast kennen we haar als de zangeres Evelynn die regelmatig begeleid wordt door haar vader. Zij omschreef zichzelf als zorgzaam, sociaal en paniekerig.

Ook Lynn heeft een opvolger: Robin Cardoso de Bastos. Zij kent hem ook vanaf de basisschool en spreekt hem nog regelmatig. Robin is bezig met het openen van een café in Mijdrecht. Ze wil graag weten wat hij voor ogen heeft met zijn café en wat zijn doelen zijn. Dit en meer hoor je maandag 28 juni vanaf 19.00 uur.

'R.A.P.' sluit politiek jaar af met panel

De laatste ‘Radio Aalsmeer Politiek’-uitzending van dit vreemde politieke jaar is op woensdag 30 juni met twee panelleden in de studio: Jaap Overbeek en Joop Kok. Samen met Erik Kreike en Sem van Hest bespreken zij het afgelopen politieke jaar en wellicht een eerste blik op de verkiezingen van maart. Heeft u vragen voor Jaap Overbeek of Joop Kok? Stuur uw vraag dan naar sem@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending met 0297-325858.


Laatst bewerkt op: 23 juni 2021 07:27

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

DownTown Radio XXL met live optredens

Deze maand zouden er twee leuke evenementen georganiseerd worden in Aalsmeer voor mensen met een verstandelijke beperking: de botendag van Stichting Dag van je Leven en DownTown Ophelia. Omdat dit niet door kon gaan, hebben Dennis, Rinus en Ilse net als vorig jaar weer een klein alternatief bedacht. Ze maken … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: