Jongerenontmoetingsplek in Uithoorn een feit

Jongerenontmoetingsplek in Uithoorn een feit


Geplaatst op: 22 juni 2021

Op de Amsterdamseweg in Uithoorn (naast de Profile) is maandag 21 juni een jongerenontmoetingsplek (JOP) geplaatst. Onder andere wethouder José de Robles (Jeugd), jeugdagente Kim en jongerenwerker Ozan Balik waren van de partij. 

Wethouder De Robles: ,,We zijn al lang bezig om de jeugd een plek te geven waar ze samen kunnen komen. Daar is behoefte aan. Ik ben blij dat de JOP er nu staat. En ik hoop dat onze jongeren er met veel plezier gebruik van maken.”

Bedoeling is dat de jongeren zelf verantwoordelijk zijn voor hun nieuwe plek. Dat betekent bijvoorbeeld dat ze het netjes moeten achterlaten als ze weggaan. En dat ze rekening moeten houden met de omwonenden.

De plek van de JOP is zorgvuldig gekozen. Niet in een drukke woonwijk en vlak naast de openbare weg, zodat er goed zicht op is. De locatie is mede bepaald door de jeugd zelf. 

Bedoeling is dat de jongeren in samenwerking met het jongerenwerk een barbecue organiseren om op deze manier kennis te maken met de groep omwonenden. 

 


Laatst bewerkt op: 22 juni 2021 18:23

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jongerenontmoetingsplek in Uithoorn een feit

Op de Amsterdamseweg in Uithoorn (naast de Profile) is maandag 21 juni een jongerenontmoetingsplek (JOP) geplaatst. Onder andere wethouder José de Robles (Jeugd), jeugdagente Kim en jongerenwerker Ozan Balik waren van de partij.  Wethouder De Robles: ,,We zijn al lang bezig om de jeugd een plek te geven waar ze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: