Vinkefest 2023

Zaterdag 3 september braderie in Aalsmeer Centrum


Geplaatst op: 23 augustus 2011

Op zaterdag 3 september stellen 150 kraamhouders zich op in de straten van Aalsmeer Centrum. De voormalige corsobraderie is de grootste en gezelligste markt van het jaar waar bezoekers bij de kraampjes met onder andere sieraden, kleding, boeken en etenswaren kunnen snuffelen.

Zoals elk jaar staat het centrum tussen 10.00 en 17.00 uur vol met kramen. In het gebruikelijke ‘rondje' in de straten van het dorp komt u allerlei koopwaar tegen. Van speelgoed tot huishoudelijke artikelen en van lekkere kaasjes tot de grootste collectie lederwaren; voor ieder is er wel wat om te bekijken en aan te schaffen. Op de braderie staan ook verenigingen, goede doelen en andere non-profit organisaties. Zij presenteren zich door middel van demonstraties, prijsvragen en informatiestands. Overigens kunt u op verschillende plaatsen in het dorp genieten van gezellige muziek en natuurlijk zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar op de braderie en bij de plaatselijke horeca.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op het Raadhuisplein, Drie Kolommenplein en op het parkeerterrein achter de Rabobank. Op een gedeelte van het Praamplein wordt vanaf 1 september de feesttent voor de Feestweek weer opgebouwd. Wie zijn auto parkeert op een niet daarvoor bedoelde plek, riskeert een boete. Even goed opletten dus of beter nog, kom op de fiets!

Gratis watertaxi
Zaterdag 3 september is een dag vol activiteiten voor jong en oud. Op deze nazomerse dag is er van alles te beleven voor iedereen die houdt van recreëren op of aan het water, van gezellig winkelen en van lekker eten en drinken. Vanaf het Praamplein kunt u opstappen in de gratis watertaxi's die u naar de verschillende activiteiten brengt van de Westeinderhavendagen aan de Uiterweg en last but not least wordt deze feestdag afgesloten met de verlichte botenshow en een spetterend vuurwerk tegen het fraaie decor van de Westeinderplassen. Voor meer informatie www.aalsmeercentrum.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag 3 september braderie in Aalsmeer Centrum

Op zaterdag 3 september stellen 150 kraamhouders zich op in de straten van Aalsmeer Centrum. De voormalige corsobraderie is de grootste en gezelligste markt van het jaar waar bezoekers bij de kraampjes met onder andere sieraden, kleding, boeken en etenswaren kunnen snuffelen. Zoals elk jaar staat het centrum tussen 10.00 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: