001 - OrMontre
Corona testbus twee weken bij winkelcentrum Zijdelwaard

Corona testbus twee weken bij winkelcentrum Zijdelwaard


Geplaatst op: 25 juni 2021

Bewoners van de gemeente Uithoorn met lichte klachten kunnen zich van 28 juni tot   en met 11 juli zonder afspraak, gratis en dichtbij huis laten testen op corona. De GGD-testbus staat in deze periode op het parkeerterrein bij winkelcentrum Zijdelwaard. 

De mobiele en kleinschalige testlocatie bestaat uit een hiervoor omgebouwde touringcar. De bus wordt door één bezoeker tegelijk betreden, waarna de test wordt uitgevoerd. Andere bezoekers wachten buiten de bus totdat zij aan de beurt zijn. Buiten de bus kunnen bezoekers met mondkapje op, op voldoende afstand wachten.

De testlocaties in Amsterdam zijn voor sommige bewoners best ver weg. Daarom maakt de gemeente zich hard bij de GGD -die over de locaties gaat- om de testbus zo vaak als mogelijk naar Uithoorn/De Kwakel te krijgen. 

Praktische informatie

De testbus op het parkeerterrein bij winkelcentrum Zijdelwaard is dagelijks geopend van 9 tot 12 en van 12.45 tot 16 uur. Een afspraak maken is niet nodig. De test is gratis. Neem een geldig legitimatiebewijs mee als u deze heeft.


Laatst bewerkt op: 25 juni 2021 23:01

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Corona testbus twee weken bij winkelcentrum Zijdelwaard

Bewoners van de gemeente Uithoorn met lichte klachten kunnen zich van 28 juni tot   en met 11 juli zonder afspraak, gratis en dichtbij huis laten testen op corona. De GGD-testbus staat in deze periode op het parkeerterrein bij winkelcentrum Zijdelwaard.  De mobiele en kleinschalige testlocatie bestaat uit een hiervoor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: