Zondagmorgen 27 juni de 38e Uit de Kunst op Rick FM

Zondagmorgen 27 juni de 38e Uit de Kunst op Rick FM


Geplaatst op: 25 juni 2021

Zondagmorgen 27 juni, van 10.00 tot 11.00 uur, in de 38e uitzending van “Uit de Kunst” o.a. Platform C in Amstelveen met Urban Arts en het Open Podium Uithoorn start op 4 juli.

“Uit de Kunst” is in de zomermaanden een light-programma met minder interviews en meer muziek. Na de zomer gaan we weer op volle kracht door met een gevarieerd programma vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio.

We gaan wekelijks dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur in Uithoorn, De Kwakel en de regio.

Wekelijks maakt presentator Naomi Heidinga een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio.

Programma items:

Urban Arts nieuw bij Platform C in Amstelveen.
Een interview met dansleraar Rex Clemensia. Na de zomer gaat hij aan de slag voor muziek- en dansschool Platform C in Amstelveen op de Urban Arts afdeling. Urban Arts is een nieuwe afdeling, gericht op jongeren die niet van stilzitten houden en graag aan de slag gaan in eigentijdse disciplines. Creatieve jongeren met een lekkere dosis energie kunnen zich aanmelden voor diverse workshops en lessen, zoals graffiti, rap, dj-en en hip hop dance. Het laatste neemt Rex voor zijn rekening. Hij vertelt over zijn lessen, wat dans voor hem betekent en over de kennismakingsmiddag op 7 juli.
https://www.platform-c.nu/content/urban-arts-middag-7-juli-2021

Open Podium Uithoorn start weer op 4 juli.
Ron Schnater over de start van het Open Podium Uithoorn. Vanaf 4 juli wordt bij Fort bij De Kwakel om de drie weken een gratis open podium georganiseerd. Het Open Podium Uithoorn is een mix tussen een jamsessie en een plaats waar je je eigen ding kunt doen, met of zonder anderen. De sfeer is laagdrempelig, ieder optreden wordt gewaardeerd. Ben je geen muzikant, kom gezellig luisteren en kijken! Maar opgelet: vanwege de corona maatregelen is een beperkt aantal toeschouwers welkom. Amateurs en professionals kunnen zich aanmelden via een mail naar; openpodiumuithoorn@gmail.com. De organisatie zorgt voor een complete backline, bestaande uit een drumstel, een bas- en twee gitaarversterkers, een 61 toetsen keyboard/synthesizer en een zanginstallatie. Op verzoek vooraf kan er ook een 88 toetsen keyboard/synthesizer worden neergezet.
https://openpodiumuithoorn.nl/

Daarnaast natuurlijk fijne muziek en de culturele agenda.

De zondag begint goed met "Uit de Kunst" op Rick FM, iedere zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Luisteren naar Rick FM:
Caiway: Uithoorn en De Kwakel, frequentie 99.0 FM en Aalsmeer 93.1 FM. Etherfrequentie 106.3 FM
DAB+: kanaal 35 / 5a frequentie 174.928 MHz
Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/

Ook in Amstelveen te ontvangen via RTV Amstelveen:
https://rtva.nl/radio/ontvangst/
https://rtva.nl/live/radio/

 #uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zondagmorgen 27 juni de 38e Uit de Kunst op Rick FM

Zondagmorgen 27 juni, van 10.00 tot 11.00 uur, in de 38e uitzending van “Uit de Kunst” o.a. Platform C in Amstelveen met Urban Arts en het Open Podium Uithoorn start op 4 juli. “Uit de Kunst” is in de zomermaanden een light-programma met minder interviews en meer muziek. Na de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: