001 - OrMontre
Een geslaagd schoolreisje Antoniusschool!

Een geslaagd schoolreisje Antoniusschool!


Geplaatst op: 25 juni 2021

Op woensdag 23 juni was het jaarlijkse schoolreisje van de Antoniusschool in De Hoef gepland. Het was een hele tijd spannend of het schoolreisje wel door zou kunnen gaan. 

Iedereen had er natuurlijk reuze zin in en gelukkig werden de regels net op tijd versoepeld! Zo konden de groepen 1 t/m 3 en 4 t/m 6 in hun eigen bubbel naar Linnaeushof gebracht worden. Elke groep inclusief leerkrachten had een eigen busje en de begeleiding ging met hun eigen vervoer naar Bennebroek. Echt coronaproof dus.


De weersvoorspelling was in eerste instantie niet zo goed, maar hoe dichter de datum van 23 juni in zicht kwam, hoe beter het weer zou gaan worden. Uiteindelijk werd het ideaal weer: niet te warm, niet te koud, maar ook niet nat. Dat was boffen en het werd een superleuke dag! In Linnaeushof was er voor groot en klein genoeg te beleven: kleine of grote speeltoestellen, een boemeltreintje, een superlange glijbaan, trampolines, klimmen en klauteren over het water, een echte waterspeeltuin en de sportievelingen konden aan hun conditie werken met fitnesstoestellen. Tussendoor werden de kinderen verwend met een lekker patatje en ook gezonde traktaties. Natuurlijk mocht aan het eind van de dag een koude verrassing niet ontbreken! 

Alle kinderen, leerkrachten en hulpouders hebben enorm genoten van deze gezellige dag uit en kunnen met veel plezier terugkijken op een geslaagd schoolreisje.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Een geslaagd schoolreisje Antoniusschool!

Op woensdag 23 juni was het jaarlijkse schoolreisje van de Antoniusschool in De Hoef gepland. Het was een hele tijd spannend of het schoolreisje wel door zou kunnen gaan.  Iedereen had er natuurlijk reuze zin in en gelukkig werden de regels net op tijd versoepeld! Zo konden de groepen 1 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: