Huif
Heel veel diploma’s bij Volleybal Vereniging Atalante

Heel veel diploma’s bij Volleybal Vereniging Atalante


Geplaatst op: 28 juni 2021

Door corona heeft volleybal vereniging Atalante lange tijd niet kunnen volleyballen. Zeker de jeugdafdeling zag dit met lede ogen aan. Want vooral voor de jeugd zou het juist goed zijn in deze "coronatijd" om lekker te bewegen. 

In februari was het toegestaan voor jeugdspelers om buiten te trainen. Een aantal jeugdtrainers hebben de schouders eronder gezet en zijn vanaf 19 februari volleybal vereniging Atalante buiten gaan trainen op de korfbalvelden van de Vinken en onze beachvelden. 

Atalante werd gesteund door Restaurant De Veensteker in Vinkeveen gesteund met een bijdrage waarmee de vereniging diverse attributen heeft kunnen aanschaffen om leuke attractieve trainingen buiten op te kunnen zetten. 

Atalante heeft de trainingen opengehouden voor niet-leden om aan te sluiten, waardoor er uiteindelijk  elke vrijdag zo’n 30 tot 35 kinderen aanwezig waren die zich lekker buiten konden uitleven. 

In eerste instantie waren het vooral leuke actieve spelen. Toen de temperatuur het toeliet kwamen er meer volleybaltechnieken aan bod. 

Vrijdag 25 juni mochten de kinderen een volleybalonderdeel aan de ouders laten zien van wat zij geleerd hadden. De jongste groepen gingen voor het serveerdiploma en de oudere groep ging voor het Smash-diploma. Het was voor de kinderen nog wel even spannend. In het begin van de training werd er eerst nog even goed geoefend. Op het moment dat ouders kwamen kijken, volgde de finale serveer- en smashtest. En het mooie is dat alle kinderen de service of smash hebben kunnen laten zien en hun diploma in ontvangst mochten nemen!

Op 2 juli vindt er een afsluitende plaats, waarvoor ook ouders zijn uitgenodigd.

Met een ouder-kind activiteit willen we als Atalante de buitentrainingen afronden. 

 

 

Het was een hele mooie en dankbare activiteit die vv Atalante in deze bijzondere tijd voor de jeugd mochten oppakken!Laatst bewerkt op: 28 juni 2021 09:07

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Heel veel diploma’s bij Volleybal Vereniging Atalante

Door corona heeft volleybal vereniging Atalante lange tijd niet kunnen volleyballen. Zeker de jeugdafdeling zag dit met lede ogen aan. Want vooral voor de jeugd zou het juist goed zijn in deze "coronatijd" om lekker te bewegen.  In februari was het toegestaan voor jeugdspelers om buiten te trainen. Een aantal jeugdtrainers hebben … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: