Huif
Spetterende dansshow JuudsDancecentre

Spetterende dansshow JuudsDancecentre


Geplaatst op: 28 juni 2021

Eindelijk mocht er na een lange tijd afgelopen zaterdag 26 juni weer echt opgetreden worden in het theater met publiek. Dat heeft het publiek van JuudsDanceCentre geweten. Want wat was het een feestje in het tot theater omgetoverde Noorddamcentrum te Amstelveen. In tegenstelling tot vele andere dansscholen die dit jaar hun liveshow hebben overgeslagen, wist JuudsDanceCentre een spetterende dansshow neer te zetten met al haar leerlingen.

Vanwege de geldende maatregelen hebben de danseressen drie keer hun show mogen presenteren aan drie keer een volle zaal met enthousiast publiek. Daar heeft een ieder enorm van genoten, na al de onlinelessen en onlinewedstrijden, was het een verademing om weer op een echt podium te mogen staan met prachtig licht en geluid en niet te vergeten met live publiek.

De show werd geopend door alle groepen samen met het nummer The Greatest Show. Na deze geweldige opening waar klein en groot door elkaar en met elkaar dansten, moesten ze nog maar zien waar te maken of het een greatest show zou gaan worden. In hoog tempo wisselden de groepen elkaar af van Jason de Rulo’s Take you dancing, een streetdance remix op Micdrop, slagerij van Kampen naar een tropische remix met Que Calor. Uiteraard werden de wedstrijdchoreo’s ook getoond, want deze zijn door het bijzondere jaar alleen nog maar online te zien geweest. Het enthousiasme en de energie spatte er vanaf, de groepen waren zo blij dat ze weer het echte podium op mochten en dat was te zien ook. 

Er zijn dit jaar ook behoorlijk wat bekers binnengehaald met deze wedstrijdchoreo’s tijdens de online wedstrijden. Daarom hebben alle groepen na een korte toelichting van Judith al hun gewonnen bekers van dit jaar op het podium getoond onder luid applaus van het publiek, zoals dat voorheen ook altijd gebeurde bij een prijsuitreiking.  Na dit korte intermezzo werd de show in een lekker tempo voortgezet met nog meer dynamische en afwisselende nummers, mooie kostuums en heel veel vrolijke en blije gezichten. De show werd afgesloten met een gezamenlijke finale. Het enthousiasme en de vrolijkheid van de danseressen werkte zo aanstekelijk dat een ieder de zaal vol energie en vrolijkheid verliet, missie geslaagd! Dus het waren inderdaad drie greatest shows, echt supergoed gedaan.

Alle shows waren voorzien van de mooiste lichteffecten en beste geluid van FiegeProductions, waardoor de kostuums en dansen nog beter overkwamen op het publiek.
Backstage was het ook een en al gezelligheid, iedereen hielp elkaar en ondanks de vlotte verkledingen en wisselingen van haardracht stond iedereen op tijd klaar, mede dankzij de hulp van Nicolette van Dort en Erika de Koning, dank jullie wel.

Het was een geweldige show als afsluiting van een bijzonder dansseizoen! Het waren geweldige shows als afsluiting van een bijzonder dansseizoen! Op naar het nieuwe dansseizoen en dan weer fijn alle wedstrijden draaien in de theaters, maar nu eerst allemaal genieten van een welverdiende vakantie.
Wil jij ook graag deel uitmaken van één van die gezellige enthousiaste wedstrijdgroepen? Meld je dan aan voor onze open lessen aankomende week of de auditie op aanstaande woensdag 30 juni. Stuur een mail met je naam, geboortedatum en danservaring naar: JuudsDanceCentre@gmail.com en dan ontvang je van ons de juiste informatie.
Laatst bewerkt op: 28 juni 2021 09:12

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Spetterende dansshow JuudsDancecentre

Eindelijk mocht er na een lange tijd afgelopen zaterdag 26 juni weer echt opgetreden worden in het theater met publiek. Dat heeft het publiek van JuudsDanceCentre geweten. Want wat was het een feestje in het tot theater omgetoverde Noorddamcentrum te Amstelveen. In tegenstelling tot vele andere dansscholen die dit jaar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: